Brijder is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van verslaving en bijkomende problematiek. Hoe eerder mensen zich bij ons melden, hoe groter de kans op herstel.

Professionals kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Graag willen wij hen dan ook zo goed mogelijk ondersteunen.

Verwijzers

Om u van dienst te zijn, kunt u terecht bij onze centrale Verwijzerspunt. Hier kunt u terecht om cliënten te verwijzen en voor consultatie en advies.  Zo zorgen we ervoor dat u direct in contact komt met de persoon of afdeling die u nodig heeft. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met één van onze vestigingen.

Verder hebben wij een speciaal cursusaanbod voor u. Dit bieden we via Live Online Leren. U volgt dan lessen vanuit uw huis of praktijk in een online klaslokaal.  Alle deelnemers staan direct met elkaar in verbinding. Interactie staat hierbij centraal. Geen reiskosten, leuker en leerzamer.

Voor vele van onze trainingen is accreditatie mogelijk.

Overige professionals

Graag delen we met u onze kennis om ervoor te zorgen dat u in staat bent om problemen vroegtijdig te signaleren om erger te voorkomen. Dit doen we via; Live Online Leren. U volgt dan lessen in een online klaslokaal. Net zoals in een echt klaslokaal maken we gebruik van een whiteboard, video, huiswerkopdrachten etc. Interactie staat centraal zodat er altijd ruimte is om ook casuïstiek te bespreken en ervaringen uit te wisselen.

Voor de volgende professionals hebben we aanbod:

  • Docenten
  • Sociale wijkteam
  • Jeugd- en gezinsteams
  • Barvrijwilligers