Professional

Beroepsmatig omgaan met verslaving

Spreekuur+partydrugs.jpg

Brijder is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van verslaving en bijkomende problematiek. Hoe eerder mensen zich bij ons melden, hoe groter de kans op herstel.

Professionals kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Graag willen wij hen dan ook zo goed mogelijk ondersteunen.

Verwijzers

Om je van dienst te zijn, kun je terecht bij ons centrale Verwijzerspunt. Hier kun je terecht om cliënten te verwijzen en voor consultatie en advies.  Zo zorgen we ervoor dat je direct in contact komt met de persoon of afdeling die je nodig hebt. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met één van onze vestigingen.

Online school

Verder hebben wij een speciaal cursusaanbod voor jou. Dit bieden we via Live Online Leren. Alle deelnemers staan direct met elkaar in verbinding. Interactie staat hierbij centraal. Net zoals in een echt klaslokaal maken we gebruik van een whiteboard, video, huiswerkopdrachten etc. Interactie staat centraal zodat er altijd ruimte is om ook casuïstiek te bespreken en ervaringen uit te wisselen. Je volgt de lessen vanuit jouw huis of praktijk. Geen reiskosten, leuker en leerzamer.

Overige professionals

Ook voor docenten, wijkteams, jeugd- en gezinsteams en barvrijwilligers hebben we aanbod via om ervoor te zorgen dat je in staat bent om problemen vroegtijdig te signaleren om erger te voorkomen.

Voor vele van onze trainingen is accreditatie mogelijk.