Algemeen paginakop met kruimelpad zonder CTA

Delft

Delft

Op deze locatie bieden we behandelingen voor alcohol-, drugs-, gok- en gameverslaving voor zowel Jeugd (12 t/m 23 jaar) als volwassenen. Lees verder over het behandelaanbod en wat we nog meer bieden op deze locatie.

Bijzonderheden op deze locatie:

  • Behandelingen
    Ambulante behandeling op verslavingsproblematiek en diverse vormen van comorbiditeit – individueel en in groepen
  • Medicatiepoli
    De locatie beschikt over een medicatiepoli waar je onder toezicht jouw medicijnen of methadon verstrekt krijgt. Daarnaast krijg je bij ons een medische behandeling, mits je daarvoor in aanmerking komt. Een verslavingsarts bespreekt met jou de juiste dosering van de medicatie.
  • Somatische poli
    De somatische poli is er voor cliënten die in behandeling zijn bij Brijder. Zij kunnen hier terecht voor behandeling van lichamelijke klachten ten gevolge van de verslaving en ondersteuning wensen.

Brijder Jeugd

Brijder Jeugd

Op deze locatie kun je terecht voor jeugdpreventie en jeugdbehandeling. Veel jongeren experimenteren wel eens met drank en drugs. Vaak blijft het daarbij, maar soms ontstaat een alcohol- of drugsverslaving. Brijder helpt verslaafde jongeren met het overwinnen van hun verslaving. Zo krijgen zij weer controle over hun gezondheid, ontwikkeling en leven. De onderwerpen school en werk, huisvesting, vrije tijd en ouders en vrienden staan tijdens de behandeling centraal.

Lees meer informatie over Brijder Jeugd

Informatie voor verwijzers

In behandeling bij Brijder