Algemeen paginakop met kruimelpad zonder CTA

Contact opnemen

Contact opnemen

Wij geven je graag informatie over behandelmogelijkheden en antwoorden op algemene of persoonlijke vragen over verslavingsproblemen. Neem gerust met ons contact op. 

Wil je een afspraak verzetten of afzeggen? 

Om jouw afspraak af te zeggen of te verzetten neem je contact op met de locatie waar je in behandeling bent. Je vindt hier de telefoonnummers van de locaties. 

Zoek een locatie

Heb je een vraag? 

Stel jouw vraag direct online. Liever persoonlijk contact? 088- 358 20 00

Wil je je aanmelden voor zorg? 

Gebruik ons digitale aanmeldformulier of bel met 088 - 358 20 00

Contact met een ervaringsdeskundige

Vraag een e-consult aan met een van onze ervaringsdeskundigen. Ze kunnen je vanuit hun eigen ervaring met verslaving advies geven. Het e-consult gaat per e-mail en is gratis. Je kunt een vraag stellen over je eigen situatie, maar ook over een naaste, zoals een partner of familielid.

Brijder preventie

Heb je twijfels over je gebruik, gamegedrag, gokgedrag of over het vragen om hulp? Dan kun je zonder verwijsbrief een gratis gesprek hebben met een preventiewerker. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088 - 358 22 60. We staan klaar om naar je te luisteren en je te ondersteunen. 

Brijder Jeugd

Ben jij verwijzer en wil je graag gebruik maken van onze consultatie en advies mogelijkheid? Neem gerust met ons contact op. Stuur een e-mail met jouw naam en telefoonnummer en de vraag die je hebt. Vergeet daarbij niet de leeftijd en de thuissituatie van de betreffende jongere te vermelden. Dan kunnen wij inschatten wie van onze hulpverleners het beste contact met je op kan nemen. 

Zoek je de contactgegevens van een locatie? 

Vind een locatie bij jou in de buurt. 

Ik wil mijn cliënt aanmelden

Ga naar het verwijzerspunt of gebruik onze aanmeldpagina voor verwijzers

Heb je een suggestie, compliment of klacht? Laat het ons weten.