Algemeen paginakop met kruimelpad zonder CTA

Aanmelden

Aanmelden

Wil je in behandeling bij Brijder? Vraag je huisarts om je aan te melden. Als je al een verwijsbrief hebt gekregen, kun je jezelf ook aanmelden. 

Online aanmelden voor volwassenen

Met ons online aanmeldformulier kun je je in een paar minuten aanmelden bij Brijder, onderdeel van Parnassia Groep. Voor geestelijke gezondheidszorg heb je altijd een schriftelijke verwijsbrief nodig van je huisarts of een andere zorgverlener. Zonder verwijsbrief kunnen we je aanmelding niet in behandeling nemen. Het aanmeldformulier wordt veilig verzonden via een beveiligde verbinding. Lees meer over hoe wij omgaan met jouw gegevens

Online aanmelden (volwassenen)

Let op: Gebruik dit aanmeldformulier niet voor spoedeisende zorg, het wijzigen of annuleren van een afspraak.  

Online aanmelden tot 23 jaar (Jeugd) 

Wil je hulp van Brijder Jeugd? We staan klaar om je te helpen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een aanmeldgesprek voor behandeling te plannen, hebben we een verwijsbrief nodig. Zorg ervoor dat je deze brief van tevoren bij je huisarts haalt voordat je naar ons aanmeldgesprek komt. Via onderstaande buttons meld je je voor de juiste regio aan. 

Noord-Holland  Zuid-Holland  Rijnmond

Je kunt ook bellen om je aan te melden: 

Na de aanmelding

Na de aanmelding wordt de jongere op korte termijn uitgenodigd voor een intakegesprek. Daarna volgt een adviesgesprek waarin een behandeling wordt voorgesteld passend bij de behandeldoelen van de jongere. Daarna start de behandeling. 

Meer over Brijder Jeugd

Aanmelden voor verwijzers 

Ben je een verwijzer? Je kunt cliënten naar ons verwijzen via Zorgdomein. Als je geen Zorgdomein gebruikt, kun je ook het online aanmeldformulier voor verwijzers invullen. Zorg ervoor dat de verwijsbrief gericht is aan de specialistische ggz. We nemen binnen 5 werkdagen contact op met de cliënt nadat we de aanmelding hebben ontvangen. 

Cliënt aanmelden

Afspraak afzeggen of verzetten?

Afspraak afzeggen of verzetten?

Om jouw afspraak af te zeggen of te verzetten neem je contact op met de vestiging waar je in behandeling bent. Je vindt hier de telefoonnummers van de locaties.