Algemeen paginakop met kruimelpad zonder CTA

Brijder Jeugd

Brijder Jeugd

Brijder Jeugd is er voor jongeren van 12 tot 23 jaar en voor hun omgeving, zoals ouders en professionals. Brijder Jeugd biedt voorlichting, preventie, vroegsignalering, diagnostiek, behandeling en ondersteuning op maat. Over alcohol, drugs, gokken, gamen, problemen die door gebruik ontstaan en verslaving.

Informatie in behandeling bij Brijder Jeugd

Bij Brijder Jeugd staat de jongere centraal en wordt er altijd in een behandeling samen met de jongere gekeken naar wat het beste aansluit bij zijn of haar behoeften. Dit gebeurt samen met ouders/verzorgers en/of andere belangrijke personen in de omgeving.

Lees als ouder/verzorger wat je kunt doen of wat je te wachten staat of bekijk onze webinars voor ouders/verzorgers over diverse thema's. 

Hulp voor mijn kind Bekijk onze webinars

Behandelingen: ambulant en klinisch

We hebben verschillende behandelprogramma's die gericht zijn op het verminderen van middelengebruik en verslaving, maar ook op het vergroten van zelfvertrouwen en vaardigheden, het verbeteren van de relatie tussen de jongere en zijn of haar ouders/verzorgers en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

We werken met verschillende behandelmogelijkheden, waaronder groepstherapie, individuele therapie, ouderbegeleiding en ambulante zorg. Ook is er de mogelijkheid om in de kliniek te worden behandeld in onze Jeugdkliniek Mistral in Den Haag.

Contact

Contact

  • Heb je een vraag over alcohol, drugs, gokken of gamen?
  • Maak je je wel eens zorgen over jezelf of over iemand anders?
  • Ben je een professional en wil je een voorlichting aanvragen? Of wil je overleg over casuïstiek of vroegsignalering?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 088 - 358 22 60. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Of vul dit formulier in en wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk per mail.

Alle contactmogelijkheden