Algemeen paginakop met kruimelpad zonder CTA

Brijder Jeugd

Brijder Jeugd

Brijder Jeugd is een gespecialiseerd onderdeel binnen Brijder die zich richt op jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 23 jaar en hun ouders, verzorgers en naasten, die te maken hebben met problemen rondom middelengebruik en/of verslaving. Brijder Jeugd biedt diagnostiek, behandeling en ondersteuning op maat.

Informatie in behandeling bij Brijder Jeugd

Bij Brijder Jeugd staat de jongere centraal en wordt er altijd in een behandeling samen met de jongere gekeken naar wat het beste aansluit bij zijn of haar behoeften. Dit gebeurt samen met ouders/verzorgers en/of andere belangrijke personen in de omgeving.

Lees als ouder/verzorger wat je kunt doen of wat je te wachten staat of bekijk onze webinars voor ouders/verzorgers over diverse thema's. 

Hulp voor mijn kind Bekijk onze webinars

Behandelingen: ambulant en klinisch

We hebben verschillende behandelprogramma's die gericht zijn op het verminderen van middelengebruik en verslaving, maar ook op het vergroten van zelfvertrouwen en vaardigheden, het verbeteren van de relatie tussen de jongere en zijn of haar ouders/verzorgers en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

We werken met verschillende behandelmogelijkheden, waaronder groepstherapie, individuele therapie, ouderbegeleiding en ambulante zorg. Ook is er de mogelijkheid om in de kliniek te worden behandeld in onze Jeugdkliniek Mistral in Den Haag.