Middelen

Middelen

Middelen

Verslavende middelen, zoals alcohol en drugs, worden door mensen gebruikt om hun stemming te veranderen of om zich beter te voelen. Maar het gebruik van deze middelen kan ook leiden tot verslavings- en gezondheidsproblemen, zoals geheugenverlies, hartproblemen en psychische stoornissen

Alcoholverslaving

Veroorzaakt jouw alcoholgebruik problemen? Lees hoe je een alcoholverslaving herkent, wat je zelf kan doen om te stoppen met drinken en lees de ervaringsverhalen van oud-cliënten. 

Lees verder

Drugsverslaving

Er zijn veel verschillende soorten drugs. Op de onderstaande pagina’s leggen we meer uit over de effecten en risico’s van deze middelen, geven we tips wat je zelf kan doen en lees je ervaringsverhalen van oud-cliënten.

Hulp bij verslaving

Hulp bij verslaving

Als jij of iemand die je kent worstelt met een alcohol- en/of drugsverslaving, is het belangrijk om hulp te zoeken. Bij Brijder verloopt een behandeling op een manier die bij jou past. Liever eerst een laagdrempelig gesprek? Stuur dan een mail naar een van onze ervaringsdeskundigen. Ook kun je elke werkdag van 13.00 uur tot 17.00 uur via onze website chatten met een preventiedeskundige.

Let op:

Let op:

Neem bij ernstige klachten of in spoedeisende situaties contact op met jouw huisarts of behandelaar. 

Link naar media berichten

Op de hoogte blijven?

Bekijk hier onze ervaringsverhalen, lees-, luister- en kijktips en het laatste nieuws.

Bekijk tips

Link naar Landelijk Medisch Spreekuur Partydrugs

Na het gebruik klachten overgehouden?

Neem contact op met het Landelijk Medisch Spreekuur Partydrugs

Meer inormatie