Algemeen paginakop met kruimelpad zonder CTA

Amstelveen

Amstelveen

Op deze locatie bieden we behandelingen voor alcohol-, drugs- en gokverslaving voor volwassenen vanaf 23 jaar. Lees verder over het behandelaanbod en wat we nog meer bieden op deze locatie.

Neem gerust contact met ons op via: BrijderWebAmstelland@brijder.nl of 088-3588340.

Bijzonderheden op deze locatie:

 • Kies zelf je behandelaar

  Je kunt bij je aanmelding zelf jouw behandelaar kiezen. Als je niet kunt kiezen, kijken wij welke behandelaar bij je past.

 • Een vrijblijvend gesprek
  Heb je vragen of twijfels of behandeling nodig is of welke soort behandeling bij je past? Je kunt altijd een kosteloos en vrijblijvend gesprek aanvragen met één van onze behandelaren of een ervaringscoach.

 • Je houdt zelf de regie over het behandelplan
  Jouw ervaringskennis is belangrijk. We kijken samen met jou wat voor jou werkt. Jouw ervaringskennis is belangrijk. Samen zijn we verantwoordelijk voor de uitvoering en de regie ligt bij jou. Het plan dat we samen maken kunnen we tussentijds aanpassen. Als iets niet werkt, kijken we samen naar wat er nog meer mogelijk is.

 • Ervaringscoaches

  Binnen het team van Amstelland zijn twee ervaringscoaches beschikbaar. Een ervaringscoach weet net als jij hoe het is om te leven met een verslaving. Ervaringen delen kan heel prettig zijn en bijdragen aan jouw herstel.

 • Wij werken vanaf meerdere locaties in Amstelveen en Uithoorn

  Wij werken vanuit Amstelveen en Uithoorn en proberen waar nodig en mogelijk ook outreachend te werken. Niet elk gesprek hoeft op het kantoor plaats te vinden.

 • Ons werkgebied
  Ons werkgebied omvat Aalsmeer, Kudelstaart, Amstelveen, Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel, Uithoorn, De Kwakel en een gedeelte van Diemen.

Als je niet binnen ons werkgebied woont, zoals Amsterdam of Mijdrecht, kun je hulp zoeken bij collega-instellingen die wel binnen jouw gemeente of plaats opereren.

Informatie voor verwijzers

In behandeling bij Brijder