Algemeen paginakop met kruimelpad zonder CTA

Haarlemmermeer

Haarlemmermeer

Wil jij je verslavingsproblemen aanpakken? En lijkt het jou prettig om gesprekken te hebben op locaties of online? (Beeld)bellen? Thuis stoppen met gebruik onder medische begeleiding? Jij bepaalt wat nodig is. Als je wilt kun je familie, vrienden, maar ook de gemeente of een andere zorginstelling betrekken bij jouw behandeling.

Je kunt je voor deze locatie zelf direct zelf aanmelden, let op je hebt wel een verwijzing nodig.

Bijzonderheden op deze locatie:

 • Kies zelf je behandelaar.
  Geef bij je aanmelding aan of je zelf je behandelaar wilt kiezen of dat je geen voorkeur hebt. Geen klik of iemand anders nodig? Geen probleem, je kunt altijd wisselen.

 • Je houdt zelf de regie over het behandelplan.
  Samen zijn we verantwoordelijk voor de uitvoering. Jouw plan kunnen we altijd tussentijds aanpassen. Wij doen alleen wat werkt. Werkt iets niet dan stoppen we ermee. Jouw ervaringskennis is belangrijk.

 • Een vrijblijvend gesprek.
  Of je nu wel of niet bij ons in behandeling bent, je kunt altijd vrijblijvend een gesprek hebben met één van onze behandelaren of een ervaringscoach. Voor een vrijblijvend gesprek worden geen kosten berekend. Een ervaringscoach weet net als jij hoe het is om te leven met een verslaving. Ook kun jij of jouw naasten in contact komen met een familie ervaringscoach die weet wat het is om samen te leven met iemand die verslaafd is. Ervaringen delen kan heel prettig zijn en bijdragen aan jouw herstel.

 • Detox thuis
  Als je de wens hebt om te stoppen met het gebruik van alcohol, is het soms noodzakelijk het ontwennen (detoxificatie) medisch te ondersteunen. Binnen Brijder Haarlemmermeer bieden we met de detox thuis een vorm van detoxificatie die niet zo ingrijpend is als opname in een kliniek. Wij zijn van mening dat het risico op terugval lager is als je in de thuissituatie stopt met drinken. Vraag ons gerust naar meer informatie hierover.

 • Wij werken niet vanaf een vaste locatie.
  Samen zoeken we een plek waar jouw behandeling het beste plaats kan vinden. Wij zijn te vinden in Aalsmeer (Kudelstaart), Amstelveen, Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel en Uithoorn (de Kwakel).

 • Focus niet op jouw klachten, maar ook op jouw krachten
 • Wij gaan samen met jou op zoek naar wat er nodig is om de belemmeringen door verslaving op te heffen.
 • Wij denken als jij dat wil graag mee over jou toekomst, zoals; huisvesting, maaltijden, medische zorg, dagbesteding, inkomen, dagelijkse verzorging.

Deze locatie staat ook wel bekend als een locatie van Brijder Web. Woon jij in een van de onderstaande regio’s en heb je te maken met verslavingsproblemen, wij helpen je graag.

Hoofddorp, Nieuw Vennep, Vijfhuizen, Aalsmeerderbrug, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Zwanenburg, Rijsenhout, Lijnden, Cruquius, Schiphol(rijk).

Aanmelden

Informatie voor verwijzers

In behandeling bij Brijder