banner Familie en naasten

Tijdens een gesprek in de kliniek hebben we alles open en eerlijk op tafel gegooid

Familie en naasten

Familie en naasten

Wij begrijpen dat verslaving niet alleen de persoon zelf raakt, maar ook de directe omgeving. Als familielid of naaste kun je de impact van verslavingsproblemen persoonlijk ervaren. Daarom willen we je graag ondersteunen en informeren over ons aanbod en de hulp die beschikbaar is voor familie en naasten. 

Meer informatie Familie en naasten

Ons uitgangspunt is dat wij niet alleen de mensen met verslavingsproblemen behandelen, maar ook de mensen om hen heen. Ons doel is om jou de juiste tools, kennis en begeleiding te bieden, zodat je beter kunt begrijpen wat je dierbaren doormaken en hoe je hen kunt ondersteunen. 

Of je nu vragen hebt over verslaving, informatie zoekt over behandelprogramma's voor je familielid of hulp nodig hebt bij het omgaan met de impact van verslaving op jouw eigen welzijn, we staan voor je klaar. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of persoonlijk advies en begeleiding nodig hebt. We zijn er voor jou en je dierbaren, en we zijn vastbesloten om je te helpen op je reis naar herstel en veerkracht.