Algemeen paginakop met kruimelpad zonder CTA

Alphen aan de Rijn

Alphen aan de Rijn

Op deze locatie bieden we behandelingen voor alcohol-, drugs-, gok- en gameverslaving voor volwassenen vanaf 23 jaar. Lees verder over het behandelaanbod en wat we nog meer bieden op deze locatie.

Bijzonderheden op deze locatie

 • Kies zelf je behandelaar
  Geef bij je aanmelding aan of je zelf je behandelaar wilt kiezen of dat je geen voorkeur hebt. Geen klik of iemand anders nodig? Geen probleem, je kunt altijd wisselen.
 • Je houdt zelf de regie over het behandelplan
  Samen zijn we verantwoordelijk voor de uitvoering. Jouw plan kunnen we altijd tussentijds aanpassen. Wij doen alleen wat werkt. Werkt iets niet dan stoppen we ermee. Jouw ervaringskennis is belangrijk.
 • Een vrijblijvend gesprek
  Of je nu wel of niet bij ons in behandeling bent, je kunt altijd vrijblijvend een gesprek hebben met één van onze behandelaren of een ervaringscoach. Voor een vrijblijvend gesprek worden geen kosten berekend. Een ervaringscoach weet net als jij hoe het is om te leven met een verslaving. Ook kun jij of jouw naasten in contact komen met een familie ervaringscoach die weet wat het is om samen te leven met iemand die verslaafd is. Ervaringen delen kan heel prettig zijn en bijdragen aan jouw herstel.
  Neem gerust contact met ons via: BrijderWebAlphen@Brijder.nl

Deze locatie staat ook wel bekend als een locatie van Brijder Web. Woon jij in een van de onderstaande gemeenten en heb je te maken met verslavingsproblemen, wij helpen je graag.

Gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem.

Aanmelden

Informatie voor verwijzers

In behandeling bij Brijder