Banner werken en leren

'Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en je leert jezelf hier goed kennen.'

Werken en leren

Werken en leren

Ligt jouw hart bij het werken in de verslavingszorg? Bij Brijder zijn we altijd op zoek naar enthousiaste zorgprofessionals voor een van onze vestigingen in Noord- en Zuid-Holland. Ontdek onze vacatures, arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en meer! 

Bekijk onze vacatures

Arbeidsvoorwaarden 

Voor collega's van Brijder is de CAO-GGZ van toepassing. We bieden collega’s aantrekkelijke personeelsregelingen, zoals een eindejaarsuitkering, een goede pensioenregeling en een fietsenplan. Daarnaast bieden we je een rookvrije omgeving en ondersteuning bij het stoppen met roken.  

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden

‘De jongeren bedanken mij altijd als ze weggaan, maar ik ben hén juist dankbaar voor hun vertrouwen. Dat ik de mensen achter die verslaving mocht ontmoeten’  
Berend, GZ-psycholoog bij Mistral, de verslavingskliniek voor jeugd

Lees het interview 

Werken als ervaringsdeskundige 

Als ervaringsdeskundige weet jij wat cliënten doormaken en tegen welke obstakels ze aanlopen. Met jouw ervaringen kun je een waardevolle aanvulling zijn op het behandeltraject van cliënten.  

Lees meer

Vrijwilligerswerk 

Wil je mensen helpen en sta je stevig in je schoenen? Brijder zoekt vrijwilligers die bereid zijn om tijd door te brengen met mensen die het nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling maken, spelletjes doen of een luisterend oor bieden.  

Onze functies voor vrijwilligerswerk