Algemeen paginakop met kruimelpad zonder CTA

Leren bij Brijder

Leren bij Brijder

Onze opleidingen en stages bieden een unieke kans om kennis en praktische vaardigheden op te doen in het werken in de verslavingszorg. Of je nu net begint aan je carrière in de gezondheidszorg of al ervaring hebt op dit gebied, bij Brijder Verslavingszorg hebben we mogelijkheden voor iedereen. 

Opleiding 

Wil je als professional je kennis en vaardigheden in de verslavingszorg uitbreiden? Of wil je juist graag een carrière starten in dit dynamische vakgebied? Brijder heeft een opleiding die bij je past.  

Bekijk onze opleidingen

Opleiding verslavingsarts 

Ben jij basisarts met een BIG-registratie en wil je graag verder studeren? Misschien is de opleiding tot verslavingsarts dan iets voor jou. We hebben een eigen academie die verschillende gecertificeerde opleidingsplaatsen biedt. Lees meer over de functie van verslavingsarts en hoe je jezelf aanmeldt voor een opleiding.  

Meer over deze opleiding

Bekijk ook het interview met Vincent Grundeken over zijn opleiding tot Verslavingsarts KNMG. 


Stages 

Of je nu een stage zoekt als onderdeel van je opleiding of als een waardevolle aanvulling op je professionele ontwikkeling, Brijder biedt een diversiteit aan stageplaatsen en begeleiding om je te helpen groeien als toekomstige professional in de verslavingszorg. Tijdens je stage bij Brijder werk je nauw samen met ervaren professionals in de verslavingszorg en krijg je de kans om direct betrokken te zijn bij het ondersteunen en begeleiden van mensen met verslavingsproblemen. Bekijk alle stage- en afstudeerplekken die nu beschikbaar zijn of neem contact op met het Stagebureau

Onze stageplaatsen