Algemeen paginakop met kruimelpad zonder CTA

Alkmaar Detox kliniek

Alkmaar Detox kliniek

Op deze locatie bieden we behandelingen voor alcohol-, drugs-, gok- en gameverslaving voor zowel jeugd (12 tot 23 jaar) als volwassenen. Lees verder over het behandelaanbod van deze locatie.

Ontgiften

Je kunt in de verslavingskliniek Alkmaar terecht om af te kicken van middelen (alcohol, drugs en medicatie). Wij bieden 24 uur per dag begeleiding, waardoor er voortdurend ingespeeld kan worden op klachten die bij het afkicken komen kijken. De detox is de start van je behandeling. Na de opname volgt meestal een ambulante behandeling voor verdere ondersteuning in de thuissituatie.

Lees meer over ontgiften


Bijzonderheden op deze locatie

Brijder Jeugd

Brijder Jeugd

Op deze locatie kun je terecht voor jeugdpreventie en jeugdbehandeling. Veel jongeren experimenteren wel eens met drank en drugs. Vaak blijft het daarbij, maar soms ontstaat een alcohol- of drugsverslaving. Brijder helpt verslaafde jongeren met het overwinnen van hun verslaving. Zo krijgen zij weer controle over hun gezondheid, ontwikkeling en leven. De onderwerpen school en werk, huisvesting, vrije tijd en ouders en vrienden staan tijdens de behandeling centraal.

Lees meer informatie over Brijder Jeugd

Informatie voor verwijzers

In behandeling bij Brijder