Pagina kop - locaties

Den Haag Kliniek Emiliehoeve

Over ons


Verslavingskliniek in Den Haag

De Emiliehoeve is een behandelkliniek voor mensen die na de detox een stabiel leven willen bereiken zonder gebruik van alcohol en drugs. Er wordt gewerkt aan het herstel op alle levensgebieden. Denk aan de onderliggende psychische problemen, aan wonen, (vrijwilligers)werk en financiën. Uw omgeving wordt betrokken bij de behandeling. Na opname kunt u doorstromen naar een re-integratie project. Zo heeft u de mogelijkheid om verder te werken aan uw herstel en aan een stabiel leven. Uw opname duurt maximaal 6 maanden.

Bepaal uw behandelmogelijkheden

Via de GGZ Keuzewijzer app Brijder kunt u zich voorbereiden op welke behandeling aansluiten op uw wensen en mogelijkheden. Of zie het totaaloverzicht van onze behandelingen.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Den Haag Kliniek Emiliehoeve

Adres

Johan van der Bruggenstraat 1
2553 NZ Den Haag
088 358 36 16
06 20 86 14 41 (aanmelden voor de Emiliehoeve)

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur