Over ons Over ons


Algemeen
Bent 23 jaar of ouder en heeft u een drank-, rook-, drugs- of gameverslaving of gokt u overmatig? Vanuit onze locatie aan de Mijnbouwstraat in Delft (en deels ook in Naaldwijk), bieden wij u hulp aan in uw eigen omgeving.

U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen, zodat er altijd wel eentje bij u past. Met de keuzehulp kunt u uw eigen behandelmogelijkheden binnen Brijder onderzoeken.

Na een aanmeld- en intakegesprek wordt in overleg met u besloten welke behandeling het meest zinvol en passend is. Naast uw behandeling kunt u gewoon werken of studeren.

Jeugdbehandeling
Op deze locatie bieden wij ook behandelingen aan voor jongeren tot 23 jaar. Dit doen we onder de noemen Brijder Jeugd. Brijder Jeugd biedt hulp aan jongeren van 12 tot 23 jaar die te veel alcohol drinken, te veel drugs gebruiken of overmatig gokken of gamen. Twijfel je of je een probleem hebt, neem dan contact met ons op. Wil je meer informatie over onze jeugdbehandelingen? Deze kunt u vinden op de pagina behandelingen.

Herstelondersteunende zorg
De basis van alle zorg en behandelingen die Brijder biedt is herstelondersteunende zorg. Uw mogelijkheden zijn het uitgangspunt. Herstelondersteunende zorg betekent dat u leert zien waar uw eigen krachten en kwetsbaarheden liggen en hoe u deze gebruikt om opnieuw inhoud en richting aan uw leven te geven. Een hulpverlener of ervaringsdeskundige helpt u hierbij.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar. 

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Adres

Mijnbouwstraat 106
2628 RX Delft
088 - 358 34 00

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 9:00 - 17:00 uur
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Woensdagavond is Brijder Delft geopend op afspraak.