Pagina kop - locaties

Delft Mijnbouwstraat / Brijder Jeugd

Over ons

Ben je 23 jaar of ouder en heb je een drank-, rook-, drugs- of gameverslaving of gok je overmatig? Vanuit onze locatie aan de Mijnbouwstraat in Delft (en deels ook in Naaldwijk), bieden wij je hulp aan in jouw eigen omgeving.


Algemeen

Je kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen, zodat er altijd wel eentje bij je past. Met de keuzehulp kun je jouw eigen behandelmogelijkheden binnen Brijder onderzoeken.

Na een aanmeld- en intakegesprek wordt in overleg met jou besloten welke behandeling het meest zinvol en passend is. Naast jouw behandeling kun je gewoon werken of studeren.

Jeugdbehandeling

Op deze locatie bieden wij ook behandelingen aan voor jongeren tot 23 jaar. Dit doen we onder de naam Brijder Jeugd. Brijder Jeugd biedt hulp aan jongeren van 12 tot 23 jaar die te veel alcohol drinken, te veel drugs gebruiken of overmatig gokken of gamen. Twijfel je of je een probleem hebt, neem dan contact met ons op. Wil je meer informatie over onze jeugdbehandelingen? Deze kun je vinden op de pagina behandelingen.

Herstelondersteunende zorg

De basis van alle zorg en behandelingen die Brijder biedt is herstelondersteunende zorg. Jouw mogelijkheden zijn het uitgangspunt. Herstelondersteunende zorg betekent dat je leert zien waar jouw eigen krachten en kwetsbaarheden liggen en hoe je deze gebruikt om opnieuw inhoud en richting aan jouw leven te geven. Een hulpverlener of ervaringsdeskundige helpt je hierbij.

Vragen van familie & naasten

Er zijn veel mensen die in hun directe omgeving iemand hebben die verslaafd is of te veel middelen gebruikt. Zij kunnen zich hier zorgen over maken of twijfelen hoe ermee om te moeten gaan. Wij vinden het belangrijk dat zij met hun vragen en zorgen bij ons terecht kunnen, geheel vrijblijvend, kosteloos en anoniem.

Wij kunnen een luisterend oor en ondersteuning bieden waar dat nodig is, dit kan telefonisch of via afspraak op onze vestiging. Dit kan bestaan uit 1 of meerdere gesprekken, alles in overleg met je/jullie. Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met:

Nicole Dane op maandag van 17:30-18:30 en/of donderdag van 12:00 tot 13:00 uur op 06 22 90 30 15

Karel Willemse op woensdag : 9:00–10:00, of 15:00-16:00 uur op 06 10 49 80 68

Contact met ervaringsdeskundige locatie Delft

Twijfels of een behandeling bij Brijder iets voor jou is?

Of je nu wel of niet bij ons in behandeling bent, je kunt altijd vrijblijvend en kosteloos een gesprek hebben met één van onze ervaringsdeskundigen. Een ervaringsdeskundige weet net als jij hoe het is om te leven met een verslaving.

Daarnaast kun jij, of jouw naasten in contact komen met een familie-ervaringsdeskundige die weet wat het is om samen te leven met iemand die verslaafd is. Ervaringen delen kan heel prettig zijn en bijdragen aan jouw herstel.

Voor de locatie Delft kun je contact opnemen met Nicole Dane op maandag van 17:30-18:30 en/of donderdag van 12:00 tot 13:00 uur op 06-22903015

Jouw mening

Brijder verslavingszorg is door jou beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Delft Mijnbouwstraat / Brijder Jeugd

Adres

Mijnbouwstraat 106
2628 RX Delft
088 358 34 00

Openingstijden

Maandag: - 17:00 uur
Dinsdag: - 17:00 uur
Woensdag: - 17:00 uur
Donderdag: - 17:00 uur
Vrijdag: - 17:00 uur
Woensdagavond is Brijder Delft geopend op afspraak.