Over ons Over ons


Algemeen
Bent u ouder dan 23 en verslaafd aan drank, roken, drugs of game of gokt overmatig? Op de locatie Delft Pootstraat kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Na een aanmeldgesprek en een intakegesprek wordt in overleg met u besloten welke behandeling zinvol is. Wij bieden verschillende behandelingen aan, zodat er altijd wel eentje bij u past.

Jeugdbehandeling
Op deze locatie bieden wij ook behandelingen aan voor jongeren tot 23 jaar. Dit doen we onder de noemen Brijder Jeugd. Wij bieden de volgende behandelingen aan:

  • Cognitieve gedragstherapie (CGT): CGT een goede therapie om te leren minderen of stoppen. Je leert hoe je de controle terug kan krijgen over je gedrag.
  • Multi Dimensionele Familie Therapie (MDFT): het programma MDFT betrekt je familie bewust bij je behandeling. Jouw omgeving speelt namelijk een belangrijke rol bij de aanpak van je problemen.
  • Online contact: Naast je behandeling CGT of MDFT volg je online oefeningen.
  • Systeemtherapie: De term systeem duidt op het sociale systeem waar je deel van uitmaakt. Iedereen maakt deel uit van deze systemen. Dat kan thuis zijn, of op school of op een sportvereniging. Systeemtherapie pakt problemen binnen het systeem aan.
  • Kliniek Mistral: Soms is het een goede oplossing om tijdelijk uit je vertrouwde omgeving weg te zijn. Bij Mistral kun je terecht voor detox, observatie/diagnostiek en kortdurende behandeling.
  • Kliniek Feniks: Feniks is een kliniek voor jongeren tot 18 jaar die verslaafd zijn aan alcohol, drugs, gokken of gamen.

Wilt u meer informatie over onze jeugdbehandelingen? Deze kunt u vinden op de pagina behandelingen.

Herstelondersteunende zorg
De basis van alle zorg en behandelingen die Brijder biedt is herstelondersteunende zorg. Uw mogelijkheden zijn het uitgangspunt. Herstelondersteunende zorg betekent dat u leert zien waar uw eigen krachten en kwetsbaarheden liggen en hoe u deze gebruikt om opnieuw inhoud en richting aan uw leven te geven. Een hulpverlener of ervaringsdeskundige helpt u hierbij.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar. 

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Adres

Mijnbouwstraat 106
2628 RX Delft
088 - 358 34 00
088 - 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 9:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 18:30 - 21:00 uur
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur