Live Online Leren (LOL) is een digitale leeromgeving waarbij de interactie centraal staat. U logt thuis in of op het werk en komt terecht in een online klaslokaal. U heeft direct contact met de trainer en medecursisten uit heel Nederland via de webcam en een koptelefoon.

Deskundigheidsbevordering

Veel van onze trainingen die wij bieden aan bijvoorbeeld huisartsen, docenten, jeugdwerkers en (sociale)wijkteams dragen bij aan het vroegtijdig signaleren van problemen en het tijdig bieden van de juiste hulp. Zo helpen we mensen eerder en beter.

Online lessen

Zoals in een echte klas, kan digitaal gebruik worden gemaakt van een whiteboard, videomateriaal, huiswerkopdrachten, bibliotheek, toetsen, etc. Ook een-op-een-gesprekken zijn mogelijk.

Via de trainingen en bijscholing blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, bespreekt u casuïstiek, krijgt u handvatten aangereikt waarmee u direct in de praktijk aan de slag kan en is er ruim de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen. U leert met en van elkaar. Na afloop van de training kunt u contact houden met uw medecursisten via een online community.

Praktische lessen voor de professional

Bekijk het interactieve cursusaanbod

Tijdswinst en gemak

Geen extra reistijd of reiskosten. U volgt de cursussen vanuit huis of werk. De trainingen, begeleiding en ondersteuning via LOL worden gegeven door inhoudsdeskundigen van Brijder, die naast hun verslavingsexpertise ervaring hebben met het online leren.

LOL biedt verder de volgende voordelen:

  • expertise van over de hele wereld binnen handbereik
  • contact houden via het leerplatform, ook na de training of bijeenkomst
  • kennis is direct toepasbaar in de praktijk
  • voor een aantal trainingen is accreditatie mogelijk

Aantrekkelijke prijs

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave. De kosten van Live Online Leren zijn van verschillende zaken afhankelijk, zoals:

  • het aantal gebruikers
  • het aantal sessies
  • de inzet en samenstelling van professionals
  • de werkvormen die worden toegepast (rollenspelen).

Vragen

Wij denken graag met u mee en bedenken samen een passende oplossing voor uw vraagstuk.