Header Online School

Wat is Live Online Leren?

Live Online Leren (LOL) is een digitale leeromgeving waarbij de interactie centraal staat. Je logt thuis in of op het werk en komt terecht in een online klaslokaal. Je hebt direct contact met de trainer en medecursisten uit heel Nederland via de webcam en een koptelefoon.

 

 

 

Deskundigheidsbevordering

Veel van de trainingen die wij bieden dragen bij aan het vroegtijdig signaleren van problemen en het tijdig bieden van de juiste hulp. Zo helpen we mensen eerder en beter.

Voor professionals zoals huisartsen, praktijkondersteuners, sociale wijkteams, jeugd- en gezinsteams en docenten hebben wij een praktisch en interactief aanbod. Bekijk ons actuele cursusaanbod voor professionals

Online lessen

Zoals in een echte klas, kan digitaal gebruik worden gemaakt van een whiteboard, videomateriaal, huiswerkopdrachten, bibliotheek, toetsen, etc. Ook een-op-een-gesprekken zijn mogelijk.

Via de trainingen en bijscholing blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, bespreek je casuïstiek, krijg je handvatten aangereikt waarmee je direct in de praktijk aan de slag kan en is er ruim de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen. Je leert met en van elkaar. Na afloop van de training kun je contact houden met jouw medecursisten via een online community.

Tijdswinst en gemak

Geen extra reistijd of reiskosten. Je volgt de cursussen vanuit huis of werk. De trainingen, begeleiding en ondersteuning via LOL worden gegeven door inhoudsdeskundigen van Brijder, die naast hun verslavingsexpertise ervaring hebben met het online leren.

LOL biedt verder de volgende voordelen:

  • expertise van over de hele wereld binnen handbereik
  • contact houden via het leerplatform, ook na de training of bijeenkomst
  • kennis is direct toepasbaar in de praktijk
  • voor een aantal trainingen is accreditatie mogelijk

Kosten

De kosten van Live Online Leren zijn van verschillende zaken afhankelijk, zoals:

  • het aantal gebruikers
  • het aantal sessies
  • de inzet en samenstelling van professionals
  • de werkvormen die worden toegepast (rollenspelen).

Contact

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een prijsopgave, neem dan contact met ons op.