Online behandeling

Online behandeling

Als je kiest voor een online behandeling, kies je voor een behandeling waarbij het contact met jouw behandelaar via de computer loopt. Je stelt samen een doel vast. Via opdrachten werk je hieraan. Dat doe je in je eigen tempo. Een vaste behandelaar begeleidt en steunt je. Op elk gewenst moment laat je een bericht achter. Je krijgt snel een reactie van jouw behandelaar terug.

Tijdelijk gratis en anoniem

Door een subsidie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bieden wij onze behandelingen tijdelijk gratis en anoniem aan. Jouw huisarts en zorgverzekeraar worden niet op de hoogte gesteld.

Brijder heeft al meer dan tien jaar ervaring met online behandelen.

Informatie en aanmelden online behandeling

Wil je meer informatie? Ervaringen lezen van anderen? Gratis advies? Ga dan naar:

Hoe eerder hoe beter

De eerste stap naar hulp is voor veel mensen lastig. Door de behandelingen anoniem en gratis aan te bieden, hopen we dat mensen eerder aan de bel trekken.
Reden om te stoppen zijn er volop. Je wordt fitter, slaapt en functioneert beter, je bent geconcentreerder en je ziet er beter uit.

Geen wachtlijst

Er is geen wachtlijst. Na aanmelding ontvang je binnen drie dagen een inlogcode. Je kunt dan direct starten met jouw online behandeling.

Naast behandelingen die volledig via internet verlopen, werken we bij Brijder ook veel met combi behandelingen: gesprekken met een behandelaar op locatie gecombineerd met online opdrachten en contact.

Weten welke behandelmogelijkheden wij binnen Brijder nog meer hebben? Ga naar onze Keuzehulp.