Pagina kop - locaties

Alkmaar Medicatiepoli

Over ons


Medicatiepoli

Brijder beschikt in Alkmaar over een medicatiepoli. Hier kunt u terecht voor het afhalen van uw medicatie of methadon. Alle medicatie wordt onder toezicht verstrekt en moet door uzelf worden afgehaald.

Behandelmogelijkheden

Tijdens uw behandeling sluiten we zoveel mogelijk aan op uw wensen en mogelijkheden. Via de GGZ keuzehulp app kunt u onderzoeken welke behandeling bij u past. Of zie het totaaloverzicht van onze behandelingen.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Alkmaar Medicatiepoli

Adres

Helderseweg 8a
1815 AB Alkmaar
088 358 31 63

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:30 uur
Maandag: 14:30 - 16:00 uur
Dinsdag: 10:00 - 12:30 uur
Woensdag: 10:00 - 12:30 uur
Donderdag: 10:00 - 12:30 uur
Vrijdag: 10:00 - 12:30 uur
Vrijdag: 14:30 - 16:00 uur