Pagina kop - locaties

Alkmaar Medicatiepoli

Over ons


Medicatiepoli

Brijder beschikt in Alkmaar over een medicatiepoli. Hier kun je terecht voor het afhalen van jouw medicatie of methadon. Alle medicatie wordt onder toezicht verstrekt en moet door jezelf worden afgehaald.

Behandelmogelijkheden

Tijdens jouw behandeling sluiten we zoveel mogelijk aan op jouw wensen en mogelijkheden. Via de GGZ keuzehulp app kun je onderzoeken welke behandeling bij jou past. Of zie het totaaloverzicht van onze behandelingen.

Jouw mening

Brijder verslavingszorg is door jou beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Alkmaar Medicatiepoli

Adres

Helderseweg 8a
1815 AB Alkmaar
088 358 31 63

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:30 uur
Vrijdag: 10:00 - 12:30 uur