Lois Bisschop

Lois.jpg
GZ-agoog mét ervaring

Mijn naam is Loïs en ik ben 36 jaar. De afgelopen jaren werkte ik in de detox-kliniek. Mijn opleiding is Bachelor of Social Work, met als specialisatie GZ-agoog (gedragsdeskundige). Daarnaast heb ik zelf geworsteld met een verslaving en ben ik dit jaar 8 jaar nuchter. Over mijn eigen herstel van een alcoholverslaving, heb ik een boek geschreven: Ik ben Loïs en ik drink niet meer (2015).

Persoonlijk herstel
Ik houd mij vooral bezig met persoonlijk herstel: voor mij betekent dat met name hervinden van persoonlijke identiteit en regie op het leven. Naast mijn werk ben ik actief in meerdere (online) herstelgroepen, schrijf ik veel over verslaving en geef ik lezingen (aan scholen) over mijn ervaring met een (alcohol)verslaving.
 
Wie ben jij?

Uiteraard pas ik mijn begeleiding aan: jouw mogelijkheden en jouw krachten staan bij mij centraal. Herstel is een uniek en persoonlijk proces. Ik heb een natuurlijke oprechte interesse in mensen en zal mijn best doen om jou op je gemak te stellen. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om die eerste stap te zetten.

Je kunt me eerst een bericht sturen of je direct bij mij aanmelden.