Hartelijk welkom bij Brijder Web. Je bent in beweging gekomen, wat goed! Ik ben Jos Nederpel, 53 jaar. Samen met mijn vrouw heb ik 2 lieve dochters van 17 en 14 jaar en we hebben een schat van een kat Siep genaamd. Ik ben sociaal psychiatrisch verpleegkundige, met passie voor het vak. Binnen de GGZ heb ik op verschillende plekken gewerkt, vooral met volwassenen. Daarnaast heb ik ervaring als burn-out coach en praktijkondersteuner bij huisartsen.

In het gezin waar ik opgroeide, speelt verslaving al 35 jaar in meer of mindere mate een rol.

Mijn werkwijze
Met nieuwsgierigheid wil ik je beter leren kennen: Wie ben je? Wat is er met je gebeurd? Vervolgens vind ik het een bijzondere ontdekkingstocht om samen met jou uit te zoeken wat jij anders wilt: Hoe ziet dat er voor jou uit? Wat wordt je nieuwe perspectief?

Bij voorkeur doe ik dit wandelend naast elkaar in de natuur, in plaats van zittend in een kamer tegenover elkaar. Voordeel is dat we elkaar niet steeds hoeven aan te kijken en jij je hoofd kunt leegmaken.

Feeling met jezelf
Daarnaast vind ik het belangrijk dat je stap voor stap weer feeling krijgt met jezelf. Daarom laat ik je graag kennismaken met ontspanningsoefeningen of mindfullness. Je kunt pas nieuwe keuzes maken als je ruimte hebt in je hoofd en de rest van je lichaam er ook klaar voor is.

Contact of aanmelden
Wanneer mijn werkwijze je aanspreekt nodig ik je van harte uit contact met mij op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking of om je direct aan te melden.

Vanwege mijn vakantie is het tijdelijk niet mogelijk je bij mij aan te melden. Tot na mijn vakantie!