Pagina kop brijder web

Theo Huigen

Theo+Huigen.jpg

Mijn naam is Theo Huigen, ik ben in 1996 begonnen met werken in de gezondheidszorg. Ik ben sociaal psychiatrisch verpleegkundige en integraal veiligheidskundige. Door deze twee beroepen combineer ik zorg en veiligheid in mijn werk.

Ik heb gewerkt in een verpleeghuis, GGZ en een veiligheidsregio (geneeskundige hulpverlening). Naast mijn werk bij Brijder Web Alphen aan den Rijn ben ik betrokken bij opleidingen en trainingen binnen verschillende hulpverlenings- en zorgorganisaties.

Wat kan je van mij verwachten?

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij Brijder Web Alphen aan den Rijn begeleid en behandel ik mensen die zelf vragen om hulp bij problemen met het gebruik van middelen, zoals alcohol of drugs of andere verslavingsproblemen. Daarnaast maak ik geregeld kennis met mensen waarbij naasten of andere betrokkenen vinden dat iemand hulp nodig heeft.

Ik vind het belangrijk om te beginnen met een kennismaking, waarna wij samen bekijken of behandeling of begeleiding vanuit BrijderWeb wenselijk is en of ik daar iets in kan betekenen. 

Ik ben ook bereikbaar voor collega’s en andere instanties om mee te denken en te adviseren op gebied van (sociale) verslavingszorg.