De grootste verandering in mijn leven is geweest dat ik niet meer denk in problemen en beperkingen, maar in mogelijkheden en kansen. Ik ben mij gaan focussen op mijn kwaliteiten, op wat mij interesseert en waar ik energie van krijg. Vanuit die hoek ben ik ook mijn verslaving gaan bekijken en heb ik verschillende onderdelen van methodieken gevonden die mij ondersteunen in hoe ik mijn leven leiden wil. Ik ben pas echt gaan herstellen vanaf het moment dat ik zelf ging onderzoeken wat het beste bij mij paste. 

Hoe ik jou wil helpen
Ik wil je graag ondersteunen als je op zoek bent naar waar ik zelf ooit naar op zoek was. Wat helpt jou? Wat zijn jouw kwaliteiten? Waar krijg je energie van? Waar liggen jouw kansen?

Ik ben een aanpakker: geen bullshit, maar doen wat gebeuren moet.  Ik ben vrij direct. Hokjes zijn er bij mij niet. Ik hou van buiten de gebaande paden denken, ontdekken en vernieuwen. Ik denk dat je buiten kantoren of vergaderruimtes beter contact hebt, dus spreek graag af op andere plekken.

Over mij
Ik woon samen met mijn vrouw en twee jonge kinderen.  Ik vind het mooi om te zien hoe mijn kinderen het leven ontdekken.  Ik woon tegen het centrum van Amsterdam aan, vlakbij een drukke markt. Ik hou van de stad en de grauwe drukte, maar ook het leven in de buitenlucht vind ik fijn, de vrijheid en de rust. De combinatie van die twee is voor mij ideaal.
Koken is een grote passie van me en dat doe ik dus ook graag. Een andere hobby van me is klungelen in mijn huisstudio waar ik programmatuur en apparatuur heb om professioneel muziek te kunnen maken. Ik hou verder van wielrennen en zwemmen.