Aanbod cursus en training

Componence Asset List

Het versterken van behandelrelaties met jongeren en hun opvoeders in de jeugdzorg wordt steeds belangrijker. Om die reden organiseert Brijder Jeugd op vrijdag 14 december het congres De kracht van de KLIK voor professionals in de zorg.

De laatste jaren is het besef gegroeid dat de behandelrelatie een unieke bijdrage levert aan het behandelresultaat. De manier waarop we behandelrelaties met jongeren vormgeven is in de loop der tijd veranderd: aanpassingen in het jeugdstelsel en onze digitale communicatiegewoonten en mogelijkheden hebben impact op het contact met jongeren en hun omgeving. Het blijkt de moeite waard om onze kennis en vaardigheden op dit gebied te bundelen en te vergroten.

Programma

Het congres brengt u een boeiend en veelzijdig programma over relevante thema’s zoals: de maakbaarheid van de klik, de invloed van digitale technologie, motiverende gespreksvoering en meervoudige allianties met multiprobleemgezinnen. Naast interactieve lezingen en workshops van praktijkgerichte onderzoekers en hulpverleners, delen jongeren hun visie en eigen ervaringen. Voor een overzicht van de lezingen en plenaire sessies: zie de uitnodiging  of bekijk voor meer informatie het programma en de sessies.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten; lees ook het keynote overzicht sprekers

Locatie

Congrescentrum De Reehorst, Bennekomseweg 24 in Ede

Kosten en aanmelden

De reguliere deelnameprijs voor dit congres bedraagt 185 euro. Studenten en professionals in opleiding betalen een gereduceerd tarief van 95 euro. Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen tegen gereduceerd tarief beschikbaar. Hiervoor kunt u een bericht sturen naar krachtvdklik@brijder.nl.

Let op: De uiterste inschrijfdatum is 28 november 2018.

Accreditatie:

Voor dit congres is de volgende accreditatie toegekend:

  • FGzPt: 5 punten
  • NVVP: 5 punten
  • RSV: 5 punten
  • V&VN: 6 punten
  • VVGN: 5 punten
  • GGZ-agogen: 6 punten
  • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ): 6 punten

Accreditatie-aanvragen nog in behandeling

NIP-NVO en VGCt hebben de accreditatie-aanvraag nog in behandeling.

Beschikbare locaties en datums

Ede

Bennekomseweg 24, 6717 LM Ede - Congrescentrum De Reehorst
  • 14 dec.

    14 december 2018, 09:00 - 17:00 uur

Informatie

Type
Congres
Kosten
185 euro