Hoe wij helpen

Behandeling op maat

Hoe+wij+helpen.jpg

Heeft u problemen door alcohol, cannabis, andere drugs, medicijnen, gamen of gokken? U bent niet de enige. Voor al deze verslavingen hebben we een behandelaanbod op maat. Ga naar onze Keuzehulp om te kijken welk aanbod bij u past.

U kunt ook ons behandelaanbod in één overzicht zien.

Onze zorg is zo kort en licht als verantwoord, en langer en intensiever indien nodig. Als u twijfelt over uw diagnose heeft u het recht om een second opinion aan te vragen.

We hebben een speciaal behandelaanbod voor:

Professionals

Brijder deelt graag haar expertise aan professionals. Dit doen we door het organiseren van bijeenkomsten, symposia, maar ook door het aanbieden van trainingen via de methodiek van live online leren. Via uw eigen computer logt u in op een virtueel klaslokaal waar de interactie centraal staat. Op dit momenten hebben wij een aanbod voor verwijzers, docenten, sociale wijkteams, jeugd- en gezinsteams en barvrijwilligers.

Verwijzers

Voor consultatie en advies kunt u terecht bij ons Verwijzerpunt. Ook kunt u hier cliënten aanmelden. U kunt hiervoor ook direct contact opnemen met de vestiging waar uw cliënt graag geholpen zou willen worden.