Hoe wij helpen

Behandeling op maat

Hoe+wij+helpen.jpg

Heb je problemen door alcohol, cannabis, andere drugs, medicijnen, gamen of gokken? Je bent niet de enige. Voor al deze verslavingen hebben we een behandelaanbod op maat. Ga naar onze Keuzehulp om te kijken welk aanbod bij jou past.

Je kunt ook ons behandelaanbod in één overzicht zien.

Onze zorg is zo kort en licht als verantwoord, en langer en intensiever indien nodig. Als je twijfelt over jouw diagnose heb je het recht om een second opinion aan te vragen.

We hebben een speciaal behandelaanbod voor:

Professionals

Brijder deelt graag haar expertise aan professionals. Dit doen we door het organiseren van bijeenkomsten, symposia, maar ook door het aanbieden van trainingen via de methodiek van live online leren. Via jouw eigen computer log je in op een virtueel klaslokaal waar de interactie centraal staat. Op dit momenten hebben wij een aanbod voor verwijzers, docenten, sociale wijkteams, jeugd- en gezinsteams en barvrijwilligers.

Verwijzers

Voor consultatie en advies kun je terecht bij ons Verwijzerpunt. Ook kun je hier cliënten aanmelden. Je kunt hiervoor ook direct contact opnemen met de vestiging waar jouw cliënt graag geholpen zou willen worden.