Joël

Joel.jpg

Mijn naam is Joël (1982), ik werk ruim 10 jaar in de geestelijke gezondheidszorg.

Ik heb jaren in Den Haag gewerkt met mensen die dakloos waren of dat dreigde te worden. Ik sprak af bij mensen thuis, in de opvang, het café of bij familieleden. Hierdoor heb ik ook veel ervaring met verslaving en de gevolgen daarvan.
Sinds 2020 werk ik met plezier bij Brijder Team Alphen.

Mijn werkwijze
Ik spreek graag met je af daar waar jij je op je gemak voelt en hoor graag wat jij te vertellen hebt. Mijn uitdaging is om samen met jou te zoeken naar wat jij als probleem ervaart en hoe je dit kunt veranderen. Ik richt me op wat wél kan en heb er vertrouwen in dat je kunt bereiken wat jij wilt. Als we onderweg moeilijke situaties tegenkomen, ga ik die graag samen met jou aan. Samenwerken met jou, en met belangrijke anderen in jouw omgeving, vind ik heel belangrijk in een behandeling.

Wie ik verder ben
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vier kinderen en doe ik aan hardlopen. Dit laatste minder dan dat ik eigenlijk wil ;-)

In 2018 ben ik gestart met de opleiding HBO-verpleegkunde. Dit was al jaren een wens van mij, maar ik stelde het uit en wachtte op het goede moment.
Na een tijdje kwam ik erachter dat het goede moment nooit ging komen en ben toen gewoon gestart. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen moment spijt van gehad en sinds juni 2021 mag ik mijzelf HBO-verpleegkundige noemen.
BIG-nummer: 39929635130

Aanmelden kan bij mij even niet, ik raad je aan een collega van mij te kiezen.