Online hulp bij cannabis en gokken

Je leert meer over de relatie tussen je cannabisgebruik of gokgedrag en denken en voelen, waardoor je jouw gebruik of gedrag kunt gaan veranderen. 

Wil je jouw cannabisgebruik of gokgedrag veranderen? Mogelijk past online hulp bij je. Met deze behandeling werk je actief aan jouw doelen op een moment dat het je uitkomt. Zonder reistijd en vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving.

Beeldbellen
Brijder Online is een nieuw aanbod: de voordelen van een behandeling via internet combineren we met een persoonlijke aanpak. Wij denken graag met je mee over wat nodig is en kijken samen met jou hoe we dat gaan doen. Meestal heb je één keer per week een online sessie van 30 tot 45 minuten. Tussendoor ga je aan de slag met online opdrachten. Je behandelaar geeft feedback en je kunt vragen stellen via de chat. Zo ben je tussen de afspraken door ook actief met je doelen bezig. Er kan een moment zijn waarbij je meer hulp nodig hebt, bijvoorbeeld als je gaat stoppen. Of juist minder hulp, bijvoorbeeld in de afrondende fase van de behandeling. Samen met jouw behandelaar maak je hier afspraken over.

Er is een verwijsbrief nodig van de huisarts. Er is geen wachtlijst.

Duur: 5 tot 12 weken.


Ervaring met de behandeling

Kim (25 jaar) gebruikt te veel cannabis en sigaretten. Zij kiest voor online hulp.

Kim: "Het fijne aan deze behandeling vond ik dat het voor mij makkelijker was om over moeilijke onderwerpen te praten, omdat ik gewoon thuis was. Door de opdrachten die ik in de app kreeg, was ik dagelijks met mijn doelen bezig. De prettige hulp en vriendelijke aanpak hebben mij goed geholpen. Het is me daardoor nu al twee maanden gelukt om te stoppen met blowen en roken."


Spreekt deze behandeling je aan? Aanmelden kan via deze link aanmelden online hulp