23 oktober 2023

Ontmoetingsmarkt Den Haag; kom je ook?

Na meerdere succesvolle edities organiseren we op donderdag 9 november 2023 van 12.00 uur tot 16.00 uur alweer de vierde ontmoetingsmarkt in de kliniek in Den Haag. Met meer dan 40 deelnemende organisaties en een interessant programma met onder andere rondleidingen en workshops belooft deze dag wederom een succes te worden. Wil je erbij zijn? Lees snel verder! 

Voor wie?

De ontmoetingsmarkt is voor iedereen die met verslaving te maken heeft. Ben je behandelaar, (oud)cliënt, student, (potentiële) collega of andere belangstellende? Maak kennis met lotgenoten, ketenzorgpartners, diverse afdelingen binnen Parnassia Groep en ontvang informatie over vacatures, stages en opleidingsmogelijkheden! 

Het programma

Op de ontmoetingsmarkt vind je verschillende stands van (verslavingszorg)organisaties die alles kunnen vertellen over bijvoorbeeld herstelbehandelprogramma’s, aanmeldprocedures voor detox/diagnostiek, ervaringsdeskundigheid en meer. Ook geven we doorlopend rondleidingen in de kliniek. Hiervoor kun je je ter plekke aanmelden bij de Brijder stand. Daarnaast zijn er ook een aantal workshops te volgen. Voor de rondleidingen en workshops kan je je bij binnenkomst inschrijven. 

Praktische informatie

De markt is te bezoeken van 12:00 - 16:00 uur aan de Johan van der Bruggenstraat 1, 2553 NZ Den Haag. Parkeren kan op het terrein zelf. Het parkeerterrein bereik je via de Madesteinweg. De kliniek staat op deze weg aangegeven. 

Peventie en voorlichting

Hulp voor familie en naasten