Pagina kop brijder web

Coronavirus: onze maatregelen

Coronavirus: op welke manier dan ook, onze zorg gaat gewoon door

Wij hebben maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen, om zo onze collega’s gezond te houden en de noodzakelijke zorg aan patiënten te continueren. Onze zorg gaat door. Wij nemen dus ook nieuwe aanmeldingen aan.

​​​​​​​Vanwege de vakantieperiode kan de tijd tussen aanmelding en kennismakingsgesprek in juli en augustus wat langer zijn dan normaal.

Lees meer >

Team Alphen aan den Rijn

Voel je je belemmerd door het gebruik van alcohol, cannabis of drugs? Of door een andere verslaving? Wil je hulp en zelf bepalen hoe jouw behandeling eruit komt te zien? Brijder Web maakt dit mogelijk. Team Alphen is te vinden in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem.

Wil je meer weten over waar de hulpverleners van Brijder Web Alphen aan den Rijn werken? Ga naar het overzicht kernen, dorpen en buurtschappen van Brijder Web Alphen aan den Rijn.

Kies zelf voor een behandelaar en/of ervaringscoach. Wil je advies of heb je een algemene vraag? Neem dan contact met ons op. Wij streven ernaar jouw vraag dezelfde dag te beantwoorden.

Heb ik een verwijsbrief nodig?

Jouw zorgverzekeraar vergoedt de kosten voor behandeling in de geestelijke gezondheidszorg. Je hebt daarvoor wel een verwijzing nodig van jouw huisarts. Nadat jouw aanmelding door ons is ontvangen, maken wij een dossier voor je. Daarna neemt de behandelaar die je hebt gekozen contact met je op.

Kennismaken

Maak kennis met het team van Brijder Web Alphen aan den Rijn en omgeving. Klik op een naam voor meer informatie over die persoon en lees hoe hij of zij hulp bij verslaving ziet. Stel een vraag of stuur een reactie door op 'contact opnemen' te klikken.

Marianne Schollaardt
Verpleegkundige
contact aanmelden
Anja Broere
Sociaal psychiatrisch verpleegkundige
contact aanmelden
Ilonka van Eck
Sociaal pedagogisch
hulpverlener (SPH)
&
Cognitief
gedragstherapeutisch
werker
  kan weer vanaf augustus
Marieke Bijlemeer
Verpleegkundig
specialist
contact aanmelden
Joël van der Mheen
HBO-verpleegkundige in opleiding
na half augustus na half augustus
Cees Cornelisse
Verpleegkundige HBO
contact geen nieuwe aanmeldingen
Frank
Ervaringscoach
 
contact  
Erik Paling
Verslavingsarts KNMG
   

Corné van Druningen
Psychiater
contact  
Team-
ondersteuners
085 - 001 39 88  

Contact BrijderWeb Alphen ad Rijn

Contact Brijder Web

T: 085 - 001 39 88
E: BrijderWebAlphen@Brijder.nl

Voor vragen of overleg kun je contact opnemen tussen 10.00 uur en 15.00 uur met Brijder Web.

Buiten deze tijden kun je de voicemail inspreken of een e-mail sturen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.