Jouw arbeidsvoorwaarden

Jouw arbeidsvoorwaarden

200x200+ipad.png
Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving.

Naast een goed salaris conform cao GGZ, ontvang je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Daarnaast kan je rekenen op een goede pensioenregeling, een bijdrage in de ziektekostenverzekering, 166 vakantie uren en 35 levensfasebudget uren.

Via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden profiteer je van fiscale voordelen bij het kopen van een nieuwe fiets of voor het betalen van het lidmaatschap van jouw beroepsvereniging.

Vitale collega’s

We bieden onze collega’s graag een prettige en gezonde werkomgeving. We werken er hard aan om rookvrij te worden. Dit betekent dat collega’s niet meer mogen roken in of om onze gebouwen en we patiënten actief stimuleren om te stoppen met roken, als onderdeel van een gezonde leefstijl. Collega’s en patiënten die willen stoppen met roken, kunnen op onze ondersteuning rekenen.

Omdat we veel waarde hechten aan vitale collega’s bieden wij ook kortingsmogelijkheden bij een fitness- of atletiekabonnement als jij je abonnement afsluit via Bedrijfsfitness Online.

Professionele collega’s

Ten slotte zorg je er zelf voor dat je kennis en kunde up-to-date blijft door het volgen van opleidingen en trainingen via onze Parnassia Academie. Zet je graag je talenten in voor onderzoek of innovatie? Ontdek de mogelijkheden binnen Parnassia Groep.

Werken bij Parnassia Groep: wat je doet, doet er toe!