Velsen-Noord

Op deze locatie bieden we behandelingen voor alcohol-, drugs-, gok- en gameverslaving voor zowel jeugd (12 tot 23 jaar) als volwassenen. Lees verder over het behandelaanbod en wat we nog meer bieden op deze locatie.

Bijzonderheden op deze locatie:

  • Mobiele medicatiepoli
    Om medicatie van Brijder thuis verstrekt te krijgen heb je eerst een intakegesprek om jouw hulpvraag helder te krijgen. Daarna krijgt iedere cliënt bij Brijder een coördinerend behandelaar. Vaak is dit een verpleegkundige of maatschappelijk werker. Vervolgens krijg je een afspraak bij de arts voor een medisch onderzoek en wordt in overleg met jou de medicatie vastgesteld die aan jou voorgeschreven en verstrekt gaat worden.

    Na overleg tussen jouw arts, jouw coördinerend behandelaar en de medewerkers van de medicatiepoli krijg je een advies over hoe vaak per week je thuis medicatie verstrekt krijgt. In de eerste maanden krijg je vaker medicatie verstrekt, zodat wij een beeld krijgen hoe je op de medicatie reageert en hoe je met de medicatie omgaat. Het aantal keren dat je thuis medicatie ontvangt, kan in de loop van de tijd wijzigen. Dit is afhankelijk van hoe het met je gaat.

    Minimaal twee keer per jaar heb je contact met de arts. Je krijgt adviezen en ondersteuning van de medicatiepoli om het medicatiegebruik en eventuele schadelijke gevolgen, zoals bijwerkingen, in de gaten te houden. Veelal worden medicijnen onder toezicht van de verpleegkundige ingenomen. Daarnaast heb je regelmatig contact met jouw coördinerend behandelaar.

Werken en leren bij Brijder

Bij Brijder, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis.

Bekijk wat we te bieden hebben voor psychiatersklinische psychologengz-psychologenverslavingsartsen KNMGverpleegkundig specialisten en verpleegkundigen of bekijk al onze vacatures.

Alle vacatures

 

Brijder Jeugd

Op deze locatie kun je terecht voor jeugdpreventie en jeugdbehandeling. Veel jongeren experimenteren wel eens met drank en drugs. Vaak blijft het daarbij, maar soms ontstaat een alcohol- of drugsverslaving. Brijder helpt verslaafde jongeren met het overwinnen van hun verslaving. Zo krijgen zij weer controle over hun gezondheid, ontwikkeling en leven. De onderwerpen school en werk, huisvesting, vrije tijd en ouders en vrienden staan tijdens de behandeling centraal.

Meer informatie