Leiden

Op deze locatie bieden we behandelingen voor alcohol-, drugs-, gok- en gameverslaving voor zowel jeugd (12 tot 23 jaar) als volwassenen. Lees verder over het behandelaanbod en wat we nog meer bieden op deze locatie.

Bijzonderheden en behandelingen op deze locatie

Polikliniek

Medicatiepoli

Somatische poli

ECMA

GHB-team

OST

Diagnostiek

Spreekuur testservice

 

Samenwerking

Brijder werkt in Leiden nauw samen met PsyQ, Indigo en Brijder Preventie. Op onze locatie zijn tevens zorgbedrijven gevestigd met een uitgebreid aanbod voor kind en jeugd: Het Kabouterhuis, het Palmhuis, Youz en Brijder Jeugd.

Werken en leren bij Brijder Leiden

Bij Brijder, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis.

Bekijk wat we te bieden hebben voor psychiatersklinische psychologengz-psychologenverslavingsartsen KNMGverpleegkundig specialisten en verpleegkundigen of bekijk al onze vacatures.

Alle vacatures

 

Brijder Jeugd

Op deze locatie kun je terecht voor jeugdpreventie en jeugdbehandeling. Veel jongeren experimenteren wel eens met drank en drugs. Vaak blijft het daarbij, maar soms ontstaat een alcohol- of drugsverslaving. Brijder helpt verslaafde jongeren met het overwinnen van hun verslaving. Zo krijgen zij weer controle over hun gezondheid, ontwikkeling en leven. De onderwerpen school en werk, huisvesting, vrije tijd en ouders en vrienden staan tijdens de behandeling centraal.

Meer informatie