Alkmaar Detox kliniek

In onze Detox kliniek in Alkmaar helpen we je bij het ontgiften van verslavende middelen als alcohol en drugs. Wat kan je verwachten van de opname? Lees hieronder verder.

Ontgiften

Je kunt in de verslavingskliniek Alkmaar terecht om af te kicken van middelen (alcohol, drugs en medicatie). Wij bieden 24 uur per dag begeleiding, waardoor er voortdurend ingespeeld kan worden op klachten die bij het afkicken komen kijken. De detox is de start van je behandeling. Na de opname volgt meestal een ambulante behandeling voor verdere ondersteuning in de thuissituatie.

Lees meer over ontgiften


Bijzonderheden op deze locatie

Werken en leren bij Brijder Alkmaar

Bij Brijder, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis.

Bekijk wat we te bieden hebben voor psychiatersklinische psychologengz-psychologenverslavingsartsen KNMGverpleegkundig specialisten en verpleegkundigen of bekijk al onze vacatures.

Alle vacatures

 

Brijder Jeugd

Op deze locatie kun je terecht voor jeugdpreventie en jeugdbehandeling. Veel jongeren experimenteren wel eens met drank en drugs. Vaak blijft het daarbij, maar soms ontstaat een alcohol- of drugsverslaving. Brijder helpt verslaafde jongeren met het overwinnen van hun verslaving. Zo krijgen zij weer controle over hun gezondheid, ontwikkeling en leven. De onderwerpen school en werk, huisvesting, vrije tijd en ouders en vrienden staan tijdens de behandeling centraal.

Meer informatie