Pagina kop - locaties

Midden-Kennemerland

Over ons


Algemeen

Zowel jongeren als volwassenen zijn welkom op onze vestiging. Jongeren tot 23 jaar kunnen terecht bij Brijder Jeugd. Wij ondersteunen je bij jouw hulpvraag zodat je weer de regie kunt nemen over jouw eigen leven. Als er naast jouw verslaving ook sprake is ADHD, angst of depressie kan ons specialistische team je ook helpen. We kijken samen met jou wat je nodig hebt. Daarnaast heeft onze vestiging een Inloop en een mobiele medicatiepoli.

Mobiele medicatiepoli

Om medicatie van Brijder thuis verstrekt te krijgen heb je eerst een intakegesprek om jouw hulpvraag helder te krijgen. Daarna krijgt iedere cliënt bij Brijder een coördinerend behandelaar. Vaak is dit een verpleegkundige of maatschappelijk werker. Vervolgens krijg je een afspraak bij de arts voor een medisch onderzoek en wordt in overleg met jou de medicatie vastgesteld die aan jou voorgeschreven en verstrekt gaat worden.

Na overleg tussen jouw arts, jouw coördinerend behandelaar en de medewerkers van de medicatiepoli krijg je een advies over hoe vaak per week je thuis medicatie verstrekt krijgt. In de eerste maanden krijg je vaker medicatie verstrekt, zodat wij een beeld krijgen hoe je op de medicatie reageert en hoe je met de medicatie omgaat. Het aantal keren dat je thuis medicatie ontvangt, kan in de loop van de tijd wijzigen. Dit is afhankelijk van hoe het met je gaat.

Minimaal twee keer per jaar heb je contact met de arts. Je krijgt adviezen en ondersteuning van de medicatiepoli om het medicatiegebruik en eventuele schadelijke gevolgen, zoals bijwerkingen, in de gaten te houden. Veelal worden medicijnen onder toezicht van de verpleegkundige ingenomen. Daarnaast heb je regelmatig contact met jouw coördinerend behandelaar.

Behandelmogelijkheden

Tijdens jouw behandeling sluiten we zoveel mogelijk aan op jouw wensen en mogelijkheden. Via de GGZ keuzehulp app kun je onderzoeken welke behandeling bij jou past. Of zie het totaaloverzicht van onze behandelingen.

Jouw mening

Brijder verslavingszorg is beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Midden-Kennemerland

Adres

Leeghwaterweg 1A
1951 NA Velsen-Noord
088 358 37 15
088 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Werkdagen: - 17:00 uur

Mobiele medicatieverstrekking

Maandag, woensdag en vrijdag thuisverstrekking van 9.00 tot 13.00 uur