Pagina kop - locaties

Leiden

Over ons


Algemeen

Maakt u zich zorgen over uw alcohol- of drugsgebruik of game of gokt u overmatig en bent u ouder dan 23 jaar? Maak dan een afspraak bij Brijder in Leiden. Wij zijn er om u te helpen en geven graag advies en voorlichting. Uiteraard bieden wij ook verschillende behandelingen aan. Er is er altijd eentje die bij u past.

Jeugdbehandeling

Bent u jonger dan 23? Dan kunt u terecht op onze nieuwe locatie aan de Vondellaan 55 in Leiden. Brijder Jeugd verzorgt behandelingen voor verslaafde jongeren. Het behandelaanbod vindt u op de pagina behandelingen. U kunt hier ook terecht als u zich zorgen maakt over uw kind.

Medicatiepoli

Om medicatie van ons te krijgen heeft u eerst een intakegesprek met een arts. Daarna krijgt u een coördinerend behandelaar toegewezen en aansluitend ondergaat u een medisch onderzoek om vast te stellen bij welke medicatie u het meest gebaat bent. Let op: wij mogen de medicatie alleen aan u meegeven, niet aan iemand anders!

Testservice

Drugsgebruik kent tal van risico's die je direct of vrij snel kan ervaren, maar ook risico's die later problemen kunnen veroorzaken. Het is daarom aan te raden om drugs te laten testen. Dit kan bij de vestiging van Brijder in Leiden. De poli is elke donderdag van 15.30 uur tot 17.00 uur geopend. Voor meer informatie en uitslagen kan tussen 17.00 uur en 17.30 uur gebeld worden naar het telefoonnummer 06-42 20 53 50.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Leiden

Adres

Vondellaan 55
2332 AA Leiden
088 358 39 10
088 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00 uur
Dinsdag: 08:30 - 17:00 uur
Woensdag: 08:30 - 17:00 uur
Donderdag: 08:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 08:30 - 17:00 uur

Openingstijden medicatiepoli

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 uur tot 11.00 uur en donderdag tevens van 16.30 uur tot 18.30 uur.