Pagina kop - locaties

Leiden / Brijder Jeugd

Over ons


Algemeen

Maak je je zorgen over jouw alcohol- of drugsgebruik of game of gok je overmatig en ben je ouder dan 23 jaar? Maak dan een afspraak bij Brijder in Leiden. Wij zijn er om je te helpen en geven graag advies en voorlichting. Uiteraard bieden wij ook verschillende behandelingen aan. Er is er altijd eentje die bij jou past.

Jeugdbehandeling

Ben je jonger dan 23? Dan kun je terecht op onze nieuwe locatie aan de Vondellaan 55 in Leiden. Brijder Jeugd verzorgt behandelingen voor verslaafde jongeren. Het behandelaanbod vind je op de pagina behandelingen. Je kunt hier ook terecht als je je zorgen maakt over jouw kind.

Medicatiepoli

Om medicatie van ons te krijgen heb je eerst een intakegesprek met een arts. Daarna krijg je een coördinerend behandelaar toegewezen en aansluitend onderga je een medisch onderzoek om vast te stellen bij welke medicatie je het meest gebaat bent. Let op: wij mogen de medicatie alleen aan jou meegeven, niet aan iemand anders!

Testservice

Daarnaast beschikken wij op deze locatie over een testservice voor gebruikers van partydrugs. We testen bij de testservice onder andere XTC, cocaïne, speed, LSD en ketamine, met als doel het beperken van de gezondheidsrisico’s. Ook kunnen we op deze manier monitoren welke illegale drugs in omloop zijn. Lees meer over de voorwaarden van het testen van drugs en de openingstijden op de site van Drugsinfoteam.

Jouw mening

Brijder verslavingszorg is beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Leiden / Brijder Jeugd

Adres

Vondellaan 55
2332 AA Leiden
088 358 35 60

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00 uur
Dinsdag: 08:30 - 17:00 uur
Woensdag: 08:30 - 17:00 uur
Donderdag: 08:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 08:30 - 17:00 uur

Openingstijden medicatiepoli

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 uur tot 11.00 uur en donderdag tevens van 16.30 uur tot 18.30 uur.

Testservice partydrugs
Kijk voor de openingstijden van de testservice op Drugsinfoteam.