Pagina kop - locaties

Leiden

Over ons


Algemeen

Maak je je zorgen over jouw alcohol- of drugsgebruik of game of gok je overmatig en ben je ouder dan 23 jaar? Maak dan een afspraak bij Brijder in Leiden. Wij zijn er om je te helpen en geven graag advies en voorlichting. Uiteraard bieden wij ook verschillende behandelingen aan. Er is er altijd eentje die bij jou past.

Jeugdbehandeling

Ben je jonger dan 23? Dan kun je terecht op onze nieuwe locatie aan de Vondellaan 55 in Leiden. Brijder Jeugd verzorgt behandelingen voor verslaafde jongeren. Het behandelaanbod vind je op de pagina behandelingen. Je kunt hier ook terecht als je je zorgen maakt over jouw kind.

Medicatiepoli

Om medicatie van ons te krijgen heb je eerst een intakegesprek met een arts. Daarna krijg je een coördinerend behandelaar toegewezen en aansluitend onderga je een medisch onderzoek om vast te stellen bij welke medicatie je het meest gebaat bent. Let op: wij mogen de medicatie alleen aan jou meegeven, niet aan iemand anders!

Testservice

Drugsgebruik kent tal van risico's die je direct of vrij snel kunt ervaren, maar ook risico's die later problemen kunnen veroorzaken. Het is daarom aan te raden om drugs te laten testen. Dit kan bij de vestiging van Brijder in Leiden. De poli is elke donderdag van 15.30 uur tot 17.00 uur geopend. Voor meer informatie en uitslagen kan tussen 17.00 uur en 17.30 uur gebeld worden naar het telefoonnummer 06-42 20 53 50.

Jouw mening

Brijder verslavingszorg is beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Leiden

Adres

Vondellaan 55
2332 AA Leiden
088 358 39 10
088 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00 uur
Dinsdag: 08:30 - 17:00 uur
Woensdag: 08:30 - 17:00 uur
Donderdag: 08:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 08:30 - 17:00 uur

Openingstijden medicatiepoli

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 uur tot 11.00 uur en donderdag tevens van 16.30 uur tot 18.30 uur.