Pagina kop - locaties

Katwijk

Over ons


Algemeen
Heeft u problemen door alcohol, cannabis, andere drugs, medicijnen, gamen of gokken? U bent niet de enige. In 2015 zochten 65.000 mensen hulp bij een instelling voor verslavingszorg. Voor al deze verslavingen hebben we een behandelaanbod op maat:

We hebben een speciaal behandelaanbod voor:

Jeugdbehandeling
Veel jongeren experimenteren wel eens met drank en drugs. Vaak blijft het daarbij, maar soms ontstaat een alcohol- of drugsverslaving.nbspDeskundige artsen vannbspde vestiging Katwijknbsphelpen verslaafde jongeren tussen de 12 en 23 met het overwinnen van hun verslaving. Zo krijgennbspdeze jongerennbspweer controle over hun gezondheid, ontwikkeling en leven. De onderwerpen school en werk, huisvesting, vrije tijd en ouders en vrienden staan tijdens de behandeling centraal. Voor meer informatie over behandelingen kunt u terecht opnbspde website Brijderjeugd.nl. De poli is op werkdagen geopend tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Medicatiepoli
Brijder beschikt innbspKatwijk ooknbspover een medicatiepoli. Hier kunt u terecht voor het afhalen van uw medicatie, heroïne of methadon. Alle medicatie wordt onder toezicht verstrekt en moet door uzelf worden afgehaald. De medicatiepoli is geopend op maandag en donderdag van 12.00 uur tot 13.00 uur en op woensdagavond van 17.00 uur tot 18.30 uur.

Uw mening

Brijder verslavingszorgnbspis door u beoordeeldnbspmet een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden.nbspMaar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatienbspen advies en omnbspuw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.nbsp

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Katwijk

Adres

Schimmelpenninckstraat 12
2221 EP Katwijk
088 - 358 35 80
088 - 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 - 17:00 uur
Openingstijden medicatiepoli
Maandag en donderdag van 12.00 uur tot 13.00 uur en op woensdagavond van 17.00 uur tot 18.30 uur.