Pagina kop - locaties

Katwijk

Over ons


Algemeen

Heb je problemen door alcohol, cannabis, andere drugs, medicijnen, gamen of gokken? Je bent niet de enige. In 2015 zochten 65.000 mensen hulp bij een instelling voor verslavingszorg. Voor al deze verslavingen hebben we een behandelaanbod op maat:

We hebben een speciaal behandelaanbod voor:

Jeugdbehandeling

Veel jongeren experimenteren wel eens met drank en drugs. Vaak blijft het daarbij, maar soms ontstaat een alcohol- of drugsverslaving. Deskundige artsen van de vestiging Katwijk helpen verslaafde jongeren tussen de 12 en 23 met het overwinnen van hun verslaving. Zo krijgen deze jongeren weer controle over hun gezondheid, ontwikkeling en leven. De onderwerpen school en werk, huisvesting, vrije tijd en ouders en vrienden staan tijdens de behandeling centraal. Voor meer informatie over behandelingen kun je terecht op de website Brijderjeugd.nl. De poli is op werkdagen geopend tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Medicatiepoli

Jouw mening

Brijder verslavingszorg is beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Katwijk

Adres

Schimmelpenninckstraat 12
2221 EP Katwijk
088 358 35 80
088 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:00 uur
Donderdag: 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur

Openingstijden medicatiepoli

Maandag en donderdag van 12.00 uur tot 13.00 uur en op woensdagavond van 17.00 uur tot 18.30 uur.