Werken en leren

Werken en leren bij Brijder Web

Logo+bweb200.jpg

Brijder Web heeft verschillende vacatures. De aanpak bij Brijder Web is net even anders, dat maakt het werken bij ons zo leuk. Zo spreken we af waar de cliënt zich het meest op zijn gemak voelt. Dit kan bij de cliënt thuis zijn, in het park of via internet. In de ochtend, maar desgewenst ook in de avond.

Eigen regie

Pionieren

Met deze aanpak sluiten we zoveel mogelijk aan op de wens van onze cliënten. Ook als dit betekent dat je moet afwijken van standaard vragenlijsten en protocollen. Als je bij ons werkt, vind je het dus leuk om te pionieren en sta je open voor nieuwe ideeën en innovaties die cliënten ondersteunen bij het nemen van de eigen regie.

Fijn en sterk team

Je staat er niet alleen voor. We hebben een fijn en sterk multidisciplinair team met ervaringscoaches en behandelaren die graag met je meedenken. Werken voor Brijder Web betekent kiezen voor een functie waar je écht de regie hebt over je werk. Ook over je agenda en als thuiswerken je beter uitkomt, worden je wensen gehoord en ingepast.

Scholing en goede arbeidsvoorwaarden

Brijder Web maakt onderdeel uit van Parnassia Groep en heeft een eigen opleidingsinstituut. Hierdoor heb je veel mogelijkheden om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen en deel te nemen aan onderzoek. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden en we bieden je een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

Zie je dit wel zitten?

Ga naar onze vacatures.

Wil je meer weten over Brijder Web en over de vacatures? Je kunt contact opnemen met Sandra Pennings, manager bedrijfsvoering, via 06- 570 026 11 of met Claudia Wuurman manager zorg, via 06 - 836 355 03 of mailen naar B-web@brijder.nl. We nodigen je graag uit voor een kennismaking en hopen dat ons enthousiasme voor Brijder Web jouw enthousiasme wordt.

Herstelaward Verslavingskunde NL 2018 Brijder Web

Brijder Web won bij Herstelaward 2018 Verslavingskunde NL de derde prijs!