Algemeen paginakop met kruimelpad zonder CTA

A Star Is Born | Film

A Star Is Born | Film

Het begint als een romantische verhaal van de bekende countryzanger Jackson en beginnend zangeres Ally, maar in de film A Star Is Born zien we Jackson steeds verder aftakelen door zijn verslavingen aan alcohol en pillen

Jackson, gespeeld door Bradley Cooper, ontmoet Ally, gespeeld door Lady Gaga, in een bar. Ze groeien steeds meer naar elkaar toe. Terwijl Ally werkt aan haar carrière als zangeres en steeds succesvoller wordt, glijdt Jackson steeds verder af in zijn alcohol- en pillenverslaving. A Star Is Born laat op een realistische manier zien wat roem en verslaving doen en hoe dit ook de omgeving beïnvloedt.

A Star Is Born | Trailer

Open over verslaving

Bradley Cooper, die tevens ook regisseur is van de film, is zelf ook verslaafd geweest, dat vertelde de acteur in een interview met de podcast SmartLess. In de beginjaren 2000 was de 47-jarige acteur verslaafd aan cocaïne. Tussen zijn 29e en 34e levensjaar heeft hij zijn verslaving aangepakt en gewerkt hij aan zijn zelfbeeld.  

Tegels hulp familie en naasten - in behandeling bij Brijder

Triggerwarning

Triggerwarning

In deze film komt het thema zelfmoord aan bod. Zie jij het leven niet meer zitten? Praten kan opluchten. Je kan 24/7 anoniem chatten via www.113.nl of bellen met 113 of 0800-0113 (gratis).