06 november 2023

Superbrains app: ondersteuning voor, tijdens en na behandeling

Voor, tijdens en na je behandeling handvatten, tips en nuttige informatie krijgen? Dat kan met de Superbrains app. Sinds 1 november kun je als cliënt van Brijder gebruik maken van de app. Lees meer over hoe wij de app inzetten. 

In de Superbrains app krijg je toegang tot je eigen digitale omgeving voor tijdens en na je behandeling. Je vindt in de app onder andere informatie over verslaving, (dagelijkse) oefeningen en komende afspraken. De app zet daarnaast op een slimme manier ervaringsdeskundigen in. Ook krijg je praktische en nuttige tips die helpend kunnen zijn voor je herstel. Om de app optimaal te kunnen benutten volg je vooraf een webinar en een starttraining.
Onze behandelaren hebben de afgelopen periode de app uitvoerig getest. Wil je meer weten? Neem dan contact op met je behandelaar op kijk op de website van Superbrains

Superwebinar verslaving

Ben je aangemeld bij Superbrains? Dan krijg je regelmatig een seintje als er een Expert webinar wordt georganiseerd. Op dinsdag 7 november om 16:00 uur staat er een webinar op de planning over het thema ‘Verslaving’. Wil je meer begrijpen over verslaving en hoe je positieve verandering kunt bevorderen? Expert Bianca Doemoeng van Antes (Youz) Verslavingszorg neemt je in dit 45 minuten durende webinar mee. Meld je aan via onderstaande button! 

Peventie en voorlichting

Hulp voor familie en naasten