21 september 2023

Stoppen met roken? Naar het theater!

Wil je graag stoppen met roken? Of rookt iemand in jouw omgeving en weet je niet hoe je het gesprek aangaat? Kom dan op donderdag 28 september naar de gratis humoristische theatervoorstelling ‘DE sTOPPERs! in theater de Purmaryn in Purmerend. 

In ‘DE sTOPPERs’ proberen de makers rokers wakker te schudden op een humoristische wijze. Het einddoel? Rokers en mee-rokers wakker schudden en het stoppen met roken een gespreksonderwerp maken. Na de pauze kun je in gesprek met de makers en de zaal en krijg je meer uitleg over hoe je kunt stoppen. Ook stellen lokale stoppen-met-roken begeleiders om zichzelf voor te stellen. Na afloop van de voorstelling staat er voor elke bezoeker een goodie-bag klaar waarin o.a. het lokale stoppen-met-roken aanbod is opgenomen. 

Reserveer je kaartjes!

De inloop is vanaf 19.15 uur en de show begint om 20.00 uur. Na afloop om 21.30 uur kunt u napraten in de foyer onder het genot van een alcoholvrij drankje. Toegang (en drankjes) zijn gratis. Reserveer wel even kaartjes vooraf via de website van theater Purmaryn. 

DE sTOPPERs wordt georganiseerd door gemeente Purmerend in samenwerking met Brijder en GGD Zaanstreek-Waterland

Peventie en voorlichting

Hulp voor familie en naasten