Wat doet het met je als je ruim 40 jaar verslaafd bent en wat doet het met je omgeving? In de documentaire Papa Is Verslaafd zie je het bijzondere verhaal van Maarten Dammers, bekend als ervaringsdeskundige en interventionist van het RTL-programma Verslaafd! Maarten was een groot deel van zijn leven verslaafd aan drugs en alcohol en is inmiddels al ruim 10 jaar clean.

 

Maarten Dammers in Papa is verslaafd | Trailer

In het RTL-programma Verslaafd! is de sympathieke interventionist Maarten Dammers al een aantal seizoenen te zien. Maarten begeleidt de kandidaten en weet door zijn jarenlange verslavingen precies wat ze doormaken. Zijn eigen verhaal is nu gevangen in de Videoland documentaire Papa Is Verslaafd. 

'Alles wat het meest dierbaar is, behandel ik uiteindelijk als volstrekt waardeloos' - Maarten Dammers in Papa Is Verslaafd 

Papa Is Verslaafd is een indrukwekkende documentaire waarin je duidelijk ziet wat voor impact de verslaving van Maarten op zijn omgeving heeft gehad. Zijn vrouw, kinderen en stiefkinderen vertellen open en eerlijk over de moeilijke tijd die ze door zijn verslaving hebben doorgemaakt. Ook neemt Maarten je mee naar de plekken waar hij tijdens zijn verslaving vaak te vinden was en vertelt hij hoe hij uiteindelijk van de alcohol en drugs is afgekomen. Bekijk de documentaire op Videoland.

Preventie en voorlichting

Hulp voor familie en naasten