Thomas Dekker - Mijn gevecht

'Mijn gevecht' is een autobiografie van de voormalige Nederlandse wielrenner Thomas Dekker, met hulp van de Nederlandse sportjournalist Thijs Zonneveld als ghostwriter. Het boek gaat in op de ervaringen van Dekker met doping, zijn schorsing uit de sport en zijn daaropvolgende herstel.

In 'Mijn gevecht' blikt Dekker terug op zijn carrière als professioneel wielrenner, waarbij hij de hoogte- en dieptepunten van zijn reis in de uiterst competitieve wereld van het professionele wielrennen documenteert. Hij verliest zichzelf in doping, drugs, seks en alcohol, totdat hij bij een dopingtest tegen de lamp loopt. Hij valt diep en vecht zichzelf terug, zowel in het dagelijks leven als in het wielrennen.   

Inzicht in de worsteling met verslaving 
De samenwerking met Thijs Zonneveld voegt diepte toe aan het verhaal, waarbij inzichten worden geboden in de motivaties, worstelingen en uitdagingen waarmee Dekker gedurende zijn carrière te maken kreeg. Het boek biedt een openhartig en vaak rauw verslag van Dekkers gevechten zowel op als naast de fiets, inclusief zijn worstelingen met verslaving en de impact van zijn keuzes op zijn persoonlijke en professionele leven. 

Page Banner Title example

This is an example of quick text to fill the body of the banner with some content in order to present it properly in page.

Page Banner Title example

This is an example of quick text to fill the body of the banner with some content in order to present it properly in page.