Amstelveen

Op deze locatie bieden we behandelingen voor alcohol-, drugs- en gokverslaving voor zowel jeugd (12 tot 23 jaar) als volwassenen. Lees verder over het behandelaanbod en wat we nog meer bieden op deze locatie.

Neem gerust contact met ons op via: BrijderWebAmstelland@brijder.nl of 088-3588340.

Bijzonderheden op deze locatie:

 • Kies zelf je behandelaar

  Je kunt bij je aanmelding zelf jouw behandelaar kiezen. Als je niet kunt kiezen, kijken wij welke behandelaar bij je past.

 • Een vrijblijvend gesprek
  Heb je vragen of twijfels of behandeling nodig is of welke soort behandeling bij je past? Je kunt altijd een kosteloos en vrijblijvend gesprek aanvragen met één van onze behandelaren of een ervaringscoach.

 • Je houdt zelf de regie over het behandelplan
  Jouw ervaringskennis is belangrijk. We kijken samen met jou wat voor jou werkt. Jouw ervaringskennis is belangrijk. Samen zijn we verantwoordelijk voor de uitvoering en de regie ligt bij jou. Het plan dat we samen maken kunnen we tussentijds aanpassen. Als iets niet werkt, kijken we samen naar wat er nog meer mogelijk is.

 • Ervaringscoaches

  Binnen het team van Amstelland zijn twee ervaringscoaches beschikbaar. Een ervaringscoach weet net als jij hoe het is om te leven met een verslaving. Ervaringen delen kan heel prettig zijn en bijdragen aan jouw herstel.

 • Wij werken vanaf meerdere locaties in Amstelveen en Uithoorn

  Wij werken vanuit Amstelveen en Uithoorn en proberen waar nodig en mogelijk ook outreachend te werken. Niet elk gesprek hoeft op het kantoor plaats te vinden.

 • Ons werkgebied
  Ons werkgebied omvat Aalsmeer, Kudelstaart, Amstelveen, Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel, Uithoorn, De Kwakel en een gedeelte van Diemen.

Als je niet binnen ons werkgebied woont, zoals Amsterdam of Mijdrecht, kun je hulp zoeken bij collega-instellingen die wel binnen jouw gemeente of plaats opereren.

Werken en leren bij Brijder Amstelveen

Bij Brijder, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis.

Bekijk wat we te bieden hebben voor psychiatersklinische psychologengz-psychologenverslavingsartsen KNMGverpleegkundig specialisten en verpleegkundigen of bekijk al onze vacatures.

Alle vacatures

 

Brijder Jeugd

Op deze locatie kun je terecht voor jeugdpreventie en jeugdbehandeling. Veel jongeren experimenteren wel eens met drank en drugs. Vaak blijft het daarbij, maar soms ontstaat een alcohol- of drugsverslaving. Brijder helpt verslaafde jongeren met het overwinnen van hun verslaving. Zo krijgen zij weer controle over hun gezondheid, ontwikkeling en leven. De onderwerpen school en werk, huisvesting, vrije tijd en ouders en vrienden staan tijdens de behandeling centraal.

Meer informatie