Zoekt u een behandeling  stoppen met roken? Als u bij Brijder al wordt behandeld voor een andere verslaving kunt u gratis een behandeling stoppen met roken volgen. Bent u niet in behandeling bij Brijder? Dan moet u de behandeling nicotineverslaving zelf betalen. Bespreek de mogelijkheden met uw behandelaar.

Behandeling stoppen met roken

De behandeling stoppen met roken is individueel. Een coach begeleidt u online om u planmatig te laten stoppen met roken. Onze behandeling nicotineverslaving heet Roken onder Controle. U doorloopt verschillende stappen waarbij u opdrachten maakt.

Aan het begin van het programma bepaalt u zelf uw stopdatum. U stopt niet meteen, maar gaat het stoppen met roken eerst samen met uw coach voorbereiden. Tot slot komt de laatste en belangrijkste fase: volhouden! Ook deze fase wordt planmatig doorlopen.

Begeleiding en contact

Een ervaren coach van Brijder met kennis van verslaving en ervaring in verslavingszorg begeleidt u bij uw behandeling stoppen met roken. Met uw coach heeft u regelmatig online contact over hoe het gaat. Hoe vaak u contact heeft hangt af van uw eigen behoefte.

Het programma behandeling nicotineverslaving  duurt 6 weken tot 3 maanden. U bepaalt zelf het tempo van het programma.

Prijs: € 375,- exclusief BTW.

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in als u onze behandeling bij nicotineverslaving wilt doen. U ontvangt binnen 3 werkdagen de factuur voor het bedrag van € 375 euro exclusief BTW en de bijbehorende betalingskenmerken. Wanneer het bedrag is overgemaakt, ontvangt u per e-mail de inloggegevens voor het programma en kunt u aan de slag.