Rookverslaving

Ongeveer 25 procent van de Nederlandse bevolking van 15 jaar en ouder rookt en de meeste rokers hebben last van een rookverslaving. De belangrijkste verslavende stof in tabak is nicotine. Nicotine bereikt de hersenen in enkele seconden, waarna de psychische effecten gedurende 20 minuten kunnen aanhouden. Naast nicotine zitten er ook andere schadelijke stoffen in tabak. Brijder helpt u om te stoppen met roken.

Hulp bij stoppen met roken

De behandeling stoppen met roken is individueel. Een coach begeleidt u online om u planmatig te laten stoppen met roken. Onze behandeling nicotineverslaving heet Roken onder Controle. U doorloopt verschillende stappen waarbij u opdrachten maakt.

Aan het begin van het programma bepaalt u zelf uw stopdatum. U stopt niet meteen, maar gaat het stoppen met roken eerst samen met uw coach voorbereiden. Tot slot komt de laatste en belangrijkste fase: volhouden! Ook deze fase wordt planmatig doorlopen.
 

Begeleiding en contact

Een ervaren coach van Brijder met kennis van verslaving en ervaring in verslavingszorg begeleidt u bij uw behandeling stoppen met roken. Met uw coach heeft u regelmatig online contact over hoe het gaat. Hoe vaak u contact heeft hangt af van uw eigen behoefte.

Het programma behandeling nicotineverslaving  duurt 6 weken tot 3 maanden. U bepaalt zelf het tempo van het programma.

Prijs: € 375,- exclusief BTW.

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in als u onze behandeling bij nicotineverslaving wilt doen. U ontvangt binnen 3 werkdagen de factuur voor het bedrag van € 375 euro exclusief BTW en de bijbehorende betalingskenmerken. Wanneer het bedrag is overgemaakt, ontvangt u per e-mail de inloggegevens voor het programma en kunt u aan de slag.