Pagina kop - dossiers met online

Test uw gebruik

  Vorige vraag

  Uitslag Opnieuw

  Drugstest

  Maakt u zich zorgen over uw drugsgebruik? Doe dan de online drugsverslaving test. De test drugsverslaving bestaat uit 10 eenvoudige meerkeuzevragen over uw drugsgebruik. Een vraag die bijvoorbeeld gesteld wordt in de test: 'Heeft een gezins- of familielid, een vriend of de huisarts weleens tegen u gezegd dat hij zich zorgen maakt over uw drugsgebruik of dat u moet stoppen met gebruiken van drugs?'

  Drugsgebruik testen

  Neem rustig de tijd om uw drugsgebruik te testen. Na het beantwoorden van alle meerkeuzevragen krijgt u meteen de uitslag. Zo ziet u snel of u uw drugsgebruik op dit moment onder controle heeft.

  Zowel bij drugs- als gedragsverslavingen (zoals gamen of pokeren) geldt dat het belangrijk is uw verslaving in een vroeg stadium te herkennen om de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Deze test help u hierbij.
  Een drugstest online kan nooit een consult of een behandeling door een arts of een hulpverlener vervangen. Neem bij klachten of in spoedeisende situaties contact op met een arts. Die zal er alles aan doen om direct een hulpverleningstraject op te starten.