Pagina kop - dossiers met online

Test jouw gebruik

  Vorige vraag

  Resultaat Opnieuw

  Drugstest

  Maak je je zorgen over jouw drugsgebruik? Doe dan de online drugsverslaving test. De test drugsverslaving bestaat uit 10 eenvoudige meerkeuzevragen over jouw drugsgebruik. Een vraag die bijvoorbeeld gesteld wordt in de test: 'Heeft een gezins- of familielid, een vriend of de huisarts weleens tegen je gezegd dat hij zich zorgen maakt over jouw drugsgebruik of dat je moet stoppen met gebruiken van drugs?'

  Drugsgebruik testen

  Neem rustig de tijd om jouw drugsgebruik te testen. Na het beantwoorden van alle meerkeuzevragen krijg je meteen de uitslag. Zo zie je snel of je jouw drugsgebruik op dit moment onder controle hebt.

  Zowel bij drugs- als gedragsverslavingen (zoals gamen of pokeren) geldt dat het belangrijk is jouw verslaving in een vroeg stadium te herkennen om de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Deze test helpt jou hierbij.
  Een drugstest online kan nooit een consult of een behandeling door een arts of een hulpverlener vervangen. Neem bij klachten of in spoedeisende situaties contact op met een arts. Die zal er alles aan doen om direct een hulpverleningstraject op te starten.