Pagina kop - locaties

Purmerend

Over ons


Algemeen

Als u problemen ervaart door het gebruik van alcohol, drugs, medicijnen, gokken of andere gedragsverslavingen kunt u bij ons terecht. Ook als er naast uw verslaving ook psychische problemen spelen, zoals angst, adhd of depressie. Voor jongeren tot 23 hebben we speciale behandelmogelijkheden via Brijder Jeugd.

Jeugd

In onze vestiging in Purmerend kunt u terecht voor jeugdpreventie en jeugdbehandeling. Veel jongeren experimenteren wel eens met drank en drugs. Vaak blijft het daarbij, maar soms ontstaat een alcohol- of drugsverslaving. Brijder helpt verslaafde jongeren met het overwinnen van hun verslaving. Zo krijgen zij weer controle over hun gezondheid, ontwikkeling en leven. De onderwerpen school en werk, huisvesting, vrije tijd en ouders en vrienden staan tijdens de behandeling centraal. Voor meer informatie over behandelingen kunt u terecht op de website Brijderjeugd.nl.

Inloop

Afkicken is niet gemakkelijk. Als u behoefte hebt aan een luisterend oor, met lotgenoten wilt praten of gewoon een kop koffie wilt drinken, kunt u terecht op onze inloopvoorziening.

Het adres van de inloopvoorziening is:

Zeevangstraat 2, 1441 WZ Purmerend

De inloopvoorziening is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 0299 74 80 16

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Purmerend

Adres

Waterlandplein 1
1441 RP Purmerend
088 358 37 10
088 358 33 00 (bellen buiten kantoortijden)

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur

Inloop

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. De inloopvoorziening is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0299 - 74 80 16. Het adres van de inloopvoorziening is:

Zeevangstraat 2, 1441 WZ Purmerend