Pagina kop - locaties

Hoorn

Over ons


Algemeen

Als u problemen ervaart door het gebruik van alcohol, drugs, medicijnen, gokken of andere gedragsverslavingen kunt u bij ons terecht. Ook als er naast uw verslaving ook psychische problemen spelen, zoals angst, adhd of depressie. Voor jongeren tot 23 hebben we speciale behandelmogelijkheden via Brijder Jeugd.

Jeugd

Brijder levert een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van verslavingsproblemen bij jong en oud. Op de locatie Hoorn kunt u terecht voor jeugdpreventie en jeugdbehandeling. Een greep uit de voorlichtingsactiviteiten:

  • Voorlichting over alcohol en drugs
  • Praat- en doegroepen voor kinderen van verslaafde ouders
  • Trainingen over het signaleren van gebruik van alcohol en drugs
  • Het monitoren van ontwikkelingen op het gebied van alcohol en drugs

Verder bieden wij tal van behandelingen aan, zodat er altijd een behandeling is die bij u past. Na uw aanmelding plannen we een aanmeldgesprek waarin wordt uitgelegd welke vormen van hulp wij bieden. Na het aanmeldgesprek volgt een intakegesprek en wordt de hulpvraag besproken.

Inloop

Voor ingeschreven cliënten, die daar een indicatie voor hebben, is de Inloop elke maandag , woensdag en vrijdag geopend van 09.30-13.00 uur. Op de Inloop hebben cliënten de mogelijkheid tot het drinken van een bakje koffie, een gezellig praatje, douchen, het wassen van hun kleding, gebruik van internet en telefoon. Tevens kunnen de cliënten een warme maaltijd nuttigen.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Hoorn

Adres

Keern 33d
1624 NB Hoorn
088 358 37 55
088 358 40 72 (fax)

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur