Pagina kop - locaties

Hoorn / Brijder Jeugd

Over ons


Algemeen

Als je problemen ervaart door het gebruik van alcohol, drugs, medicijnen, gokken of andere gedragsverslavingen kun je bij ons terecht. Ook als er naast jouw verslaving ook psychische problemen spelen, zoals angst, adhd of depressie. Voor jongeren tot 23 hebben we speciale behandelmogelijkheden via Brijder Jeugd.

Jeugd

Brijder levert een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van verslavingsproblemen bij jong en oud. Op de locatie Hoorn kun je terecht voor jeugdpreventie en jeugdbehandeling. Een greep uit de voorlichtingsactiviteiten:

  • Voorlichting over alcohol en drugs
  • Praat- en doegroepen voor kinderen van verslaafde ouders
  • Trainingen over het signaleren van gebruik van alcohol en drugs
  • Het monitoren van ontwikkelingen op het gebied van alcohol en drugs

Verder bieden wij tal van behandelingen aan, zodat er altijd een behandeling is die bij je past. Na jouw aanmelding plannen we een aanmeldgesprek waarin wordt uitgelegd welke vormen van hulp wij bieden. Na het aanmeldgesprek volgt een intakegesprek en wordt de hulpvraag besproken.

Jouw mening

Brijder verslavingszorg is beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Hoorn / Brijder Jeugd

Adres

Keern 33d
1624 NB Hoorn
088 358 37 55
088 358 40 72 (fax)

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur