Pagina kop - locaties

Haarlem Schipholpoort

Over ons

Maakt u gebruik van de route over het sluizencomplex in IJmuiden om naar Haarlem te komen? Wilt u dan rekening houden met extra reistijd. Zodat u op tijd op uw afspraak komt.

Door de bouw van de nieuwe zeesluis is de doorgaande route sinds 16 april 2018 dicht. Een jaar lang kan het verkeer de locatie tussen Middensluis en Noordersluis niet passeren.

Fietsers, bromfietsers en voetgangers kunnen als alternatief de pont nemen. De vertraging is volgens de gemeente gemiddeld tien minuten, maar dat is uiteraard afhankelijk van de wachttijden bij de pont. Tijdens de spits zal een extra pont worden ingezet. Autoverkeer is ongeveer een kwartier langer onderweg, via de Velsertunnel.


Algemeen

Bent u verslaafd aan drank, roken, drugs of game of gokt overmatig? Op onze locatie kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Zowel voor jongeren tot 23 jaar als volwassenen. Na een aanmeldgesprek en een intakegesprek wordt in overleg met u besloten welke behandeling zinvol is. Wij bieden verschillende behandelingen aan, zodat er altijd wel eentje bij u past.

Jeugd

Aan de Schipholpoort in Haarlem kunt u terecht voor jeugdpreventie en jeugdbehandeling. Brijder vindt het belangrijk om verslavingsproblematiek bij de jeugd te voorkomen. Dit doen we door voorlichting te geven over verdovende middelen aan jongeren tot 23 jaar, ouders en docenten. De afdelingen jeugdpreventie en jeugdbehandeling zijn onderdeel van Brijder Jeugd.

Testservice

Daarnaast beschikken wij op deze locatie over een testservice voor gebruikers van partydrugs. We testen bij de testservice onder andere XTC, cocaïne, speed, LSD en ketamine, met als doel het beperken van de gezondheidsrisico’s. Ook kunnen we op deze manier monitoren welke illegale drugs in omloop zijn.

Uw mening

Onze zorg wordt gemiddeld met een 8,1 beoordeeld. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Haarlem Schipholpoort

Adres

Schipholpoort 20
2034 MA Haarlem
088 358 38 00
088 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur