Pagina kop - locaties

Haarlem Schipholpoort / Brijder Jeugd

Over ons


Algemeen

Ben je verslaafd aan drank, roken, drugs of game of gok je overmatig? Op onze locatie kun je terecht voor verschillende behandelingen. Zowel voor jongeren tot 23 jaar als volwassenen. Na een aanmeldgesprek en een intakegesprek wordt in overleg met jou besloten welke behandeling zinvol is. Wij bieden verschillende behandelingen aan, zodat er altijd wel eentje bij jou past.

Jeugd

Aan de Schipholpoort in Haarlem kun je terecht voor jeugdpreventie en jeugdbehandeling. Brijder vindt het belangrijk om verslavingsproblematiek bij de jeugd te voorkomen. Dit doen we door voorlichting te geven over verdovende middelen aan jongeren tot 23 jaar, ouders en docenten. De afdelingen jeugdpreventie en jeugdbehandeling zijn onderdeel van Brijder Jeugd.

Testservice

Daarnaast beschikken wij op deze locatie over een testservice voor gebruikers van partydrugs. We testen bij de testservice onder andere XTC, cocaïne, speed, LSD en ketamine, met als doel het beperken van de gezondheidsrisico’s. Ook kunnen we op deze manier monitoren welke illegale drugs in omloop zijn. Lees meer over de voorwaarden van het testen van drugs en de openingstijden op de site van Drugsinfoteam.

Jouw mening

Onze zorg wordt gemiddeld met een 8,1 beoordeeld. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Haarlem Schipholpoort / Brijder Jeugd

Adres

Schipholpoort 20
2034 MA Haarlem
088 358 38 00
088 358 29 40 (Jeugd)

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur
Testservice partydrugs
Kijk voor de inlevertijden en de openingstijden van het spreekuur op Drugsinfoteam.