Pagina kop - locaties

Gouda Brijder / Brijder Jeugd

Over ons


Algemeen

Soms is het nodig om even afstand te nemen van jouw vertrouwde omgeving. Om te werken aan jouw herstel en te voorkomen dat je terugvalt in jouw oude patroon. Je kunt dan terecht in een kliniek van Brijder. De duur van een opname varieert van enkele weken tot een half jaar. Dit is afhankelijk van jouw problematiek. Onze behandelingen zijn niet zwaarder dan noodzakelijk. Licht als het kan en intensief als het moet.

Jeugd

In onze vestiging in Gouda kun je terecht voor jeugdpreventie en jeugdbehandeling. Veel jongeren experimenteren wel eens met drank en drugs. Vaak blijft het daarbij, maar soms ontstaat een alcohol- of drugsverslaving. Brijder helpt verslaafde jongeren met het overwinnen van hun verslaving. Zo krijgen zij weer controle over hun gezondheid, ontwikkeling en leven. De onderwerpen school en werk, huisvesting, vrije tijd en ouders en vrienden staan tijdens de behandeling centraal. Daarnaast vindt Brijder voorlichting enorm belangrijk. Je kunt bij ons terecht voor betrouwbare informatie over genotsmiddelen, gokken en gamen. Je vindt ons op scholen en op spreekuren.

Voor meer informatie over behandelingen en voorlichting kun je terecht op de website Brijderjeugd.nl.

Jouw mening

Brijder verslavingszorg is door jou beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Gouda Brijder / Brijder Jeugd

Adres

Boelekade 1
2806 AS Gouda
088 358 34 50

Openingstijden

Werkdagen: - 17:00 uur

Maandag van 8.30 uur tot 19 uur. (vanaf 17.00 uur alleen op afspraak).