Pagina kop - locaties

Gouda Brijder

Over ons


Algemeen

Soms is het nodig om even afstand te nemen van uw vertrouwde omgeving. Om te werken aan uw herstel en te voorkomen dat u terugvalt in uw oude patroon. U kunt dan terecht in een kliniek van Brijder. De duur van een opname varieert van enkele weken tot een half jaar. Dit is afhankelijk van uw problematiek. Onze behandelingen zijn niet zwaarder dan noodzakelijk. Licht als het kan en intensief als het moet.

Jeugd

In onze vestiging in Gouda kunt u terecht voor jeugdpreventie en jeugdbehandeling. Veel jongeren experimenteren wel eens met drank en drugs. Vaak blijft het daarbij, maar soms ontstaat een alcohol- of drugsverslaving. Brijder helpt verslaafde jongeren met het overwinnen van hun verslaving. Zo krijgen zij weer controle over hun gezondheid, ontwikkeling en leven. De onderwerpen school en werk, huisvesting, vrije tijd en ouders en vrienden staan tijdens de behandeling centraal. Daarnaast vindt Brijder voorlichting enorm belangrijk. U kunt bij ons terecht voor betrouwbare informatie over genotsmiddelen, gokken en gamen. U vindt ons op scholen en op spreekuren.

Voor meer informatie over behandelingen en voorlichting kunt u terecht op de website Brijderjeugd.nl.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Gouda Brijder

Adres

Boelekade 1
2806 AS Gouda
088 358 34 50
088 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 - 17:00 uur

Maandag van 8.30 uur tot 19 uur. (vanaf 17.00 uur alleen op afspraak).