Pagina kop - locaties

Den Haag Zoutkeetsingel

Over ons


Algemeen

Bent u 23 jaar of ouder en heeft u een drank-, rook-, drugs- of gameverslaving of gokt u overmatig? Vanuit onze locatie aan de Zoutkeetsingel (of Lijnbaan) bieden wij u hulp aan in uw eigen omgeving.

U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen, zodat er altijd wel eentje bij u past. Met de keuzehulp kunt u uw eigen behandelmogelijkheden binnen Brijder onderzoeken.

Na een aanmeld- en intakegesprek wordt in overleg met u besloten welke behandeling het meest zinvol en passend is. Naast uw behandeling kunt u gewoon werken of studeren.

Medicatiepoli

De locatie Den Haag Zoutkeetsingel beschikt over een medicatiepoli waar u onder toezicht uw medicijnen of methadon verstrekt krijgt. Daarnaast krijgt u bij ons een medische behandeling, mits u daarvoor in aanmerking komt. Een verslavingsarts bespreekt met u de juiste dosering van de medicatie.

Somatische Poli

De deuren van de somatische poli aan de Schapenlaan 20 zijn voor u geopend op maandag t/m donderdag van 08.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur en op vrijdagochtend van 08.30 uur tot 12.00 uur.

De somatische poli is er voor cliënten die in behandeling zijn bij Brijder. Zij kunnen hier terecht voor behandeling van lichamelijke klachten ten gevolge van de verslaving en ondersteuning wensen.

Ook wordt u een aantal keren per jaar uitgenodigd voor onderzoek. Tijdens dit onderzoek bespreken we uw lichamelijke conditie. Daarnaast wordt lichamelijk onderzoek verricht (bloeddruk, pols, lengte, gewicht, buikomvang), uw bloed onderzocht en een ECG (hartfilmpje) gemaakt, indien dit nodig is.

Naast onderzoek wordt er aandacht besteed aan voorlichting, de symptomen, het beloop, herkenning, preventie en het omgaan met uw verslaving.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Den Haag Zoutkeetsingel

Adres

Zoutkeetsingel 40
2512 HN Den Haag
088 358 39 91
088 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Maandag: 8:30 - 17:00 uur
Dinsdag: 8:30 - 17:00 uur
Woensdag: 8:30 - 17:00 uur
Donderdag: 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:30 - 17:00 uur

Openingstijden Medicatiepoli (Schapenlaan 20, Den Haag)
Maandag tot donderdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 15.30 uur.
Vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Openingstijden Somatische poli (Schapenlaan 20, Den Haag)
Maandag tot donderdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.
Vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.

Extra info Zoutkeetsingel

Familie en naasten

Wanneer u in uw directe omgeving iemand heeft die verslaafd is of teveel middelen gebruikt, kunt u zich hier zorgen over maken. Of twijfelen hoe hiermee om te gaan. Wij vinden het belangrijk dat u met deze vragen en zorgen bij ons terecht kunt. Geheel vrijblijvend, kosteloos en anoniem.
Wij bieden een luisterend oor en ondersteuning waar dat nodig is. Dit kan telefonisch of via afspraak op onze vestiging. Bent u geïnteresseerd neem dan contact op met:

  • Nicole Dane op dinsdag  via  06 22 90 30 15
  • Otmar Urieles op maandag, dinsdag en woensdag via 06 51 63 58 76

Contact met ervaringsdeskundige

Twijfels  of een behandeling bij Brijder iets voor u is?
Of u nu wel of niet bij ons in behandeling bent, u kunt altijd vrijblijvend  en kosteloos een gesprek aanvragen met één van onze ervaringsdeskundigen. Een ervaringsdeskundige weet net als u hoe het is om te leven met een verslaving.

Daarnaast kunt u, of uw naasten in contact komen met een familie-ervaringsdeskundige die  weet wat het is om samen te leven met iemand die verslaafd is. Ervaringen delen kan heel prettig zijn en bijdragen aan uw herstel.
Voor de locatie Den Haag  kunt u contact opnemen met:

  • Nicole Dane  op dinsdag via 06 22 90 30 15
  • Otmar Urieles op maandag, dinsdag en woensdag via 06 51 63 58 76