Pagina kop - locaties

Den Haag Zoutkeetsingel

Over ons

Ben je 23 jaar of ouder en heb je een drank-, drugs- of gameverslaving of gok je overmatig? En heb je het besluit genomen er iets aan te doen of wil je meer informatie? Vanuit onze locaties aan de Zoutkeetsingel (of Lijnbaan) bieden wij onze hulp aan in je eigen omgeving. Naast jouw behandeling kun je gewoon werken of studeren.


Je kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen, zodat er altijd wel eentje bij je past. Met de keuzehulp kun je je eigen behandelmogelijkheden binnen Brijder onderzoeken.

Onze werkwijze

Na de eerste stap, de aanmelding, volgt er meestal op korte termijn een telefonisch gesprek waarin de mogelijkheden worden besproken en onderzocht wordt welke behandeling het meest zinvol en passend is. Na een contact op de poli voor verder onderzoek kan de behandeling dan snel starten. Dit is in eerste instantie voor een periode van 8 weken, de eerste fase, waarin vooral aandacht wordt besteed aan de afbouw van het middel, het verhogen of vasthouden van de motivatie en het helder krijgen van je herstelvraag. In de tweede fase vindt, naast de verslavingspecifieke behandeling, ook behandeling van andere eventuele bijkomende problematiek plaats bv angst, depressie, trauma.

Medicatiepoli

De locatie Den Haag Zoutkeetsingel beschikt over een medicatiepoli waar je onder toezicht jouw medicijnen of methadon verstrekt krijgt. Daarnaast krijg je bij ons een medische behandeling, mits je daarvoor in aanmerking komt. Een verslavingsarts bespreekt met jou de juiste dosering van de medicatie.

Somatische Poli

De somatische poli is er voor cliënten die in behandeling zijn bij Brijder. Zij kunnen hier terecht voor behandeling van lichamelijke klachten ten gevolge van de verslaving en ondersteuning wensen.

Jouw mening

Brijder verslavingszorg is door jou beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Ben je verhinderd voor jouw afspraak? Wil je dit dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 24 uur van te voren, aan ons laten weten? Dan kunnen wij dit tijdstip gebruiken voor een andere cliënt.

Indien je de afspraak niet of korter dan 24 uur van te voren afbelt, zal Brijder een wegblijftarief bij je in rekening brengen.

Den Haag Zoutkeetsingel

Adres

Zoutkeetsingel 40
2512 HN Den Haag
088 358 39 91
088 358 20 00 (aanmelden)

Openingstijden

Werkdagen: 08:15 - 17:00 uur

Openingstijden Medicatiepoli
(Schapenlaan 20, Den Haag)

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Openingstijden Somatische poli
​​​​​​​(Schapenlaan 20, Den Haag)

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Extra info Zoutkeetsingel

Familie en naasten

Wanneer je in jouw directe omgeving iemand hebt die verslaafd is of teveel middelen gebruikt, kun je je hier zorgen over maken. Of twijfelen hoe hiermee om te gaan. Wij vinden het belangrijk dat je met deze vragen en zorgen bij ons terecht kunt. Geheel vrijblijvend, kosteloos en anoniem.
Wij bieden een luisterend oor en ondersteuning waar dat nodig is. Dit kan telefonisch of via afspraak op onze vestiging. Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met:

Contact met ervaringsdeskundige

Twijfels of een behandeling bij Brijder iets voor jou is?
Of je nu wel of niet bij ons in behandeling bent, je kunt altijd vrijblijvend en kosteloos een gesprek aanvragen met één van onze ervaringsdeskundigen. Een ervaringsdeskundige weet net als jij hoe het is om te leven met een verslaving.

Daarnaast kun jij, of jouw naasten in contact komen met een familie-ervaringsdeskundige die weet wat het is om samen te leven met iemand die verslaafd is. Ervaringen delen kan heel prettig zijn en bijdragen aan jouw herstel.
Voor de locatie Den Haag kun je contact opnemen met: