Pagina kop - locaties

Den Haag Ouder en Kind

Over ons


Ouder & Kind

Brijder Kliniek Ouder & Kind is een gezinskliniek voor de behandeling van verslaafde ouders met kinderen nadat zij zijn ontgift. In onze behandeling ligt de focus op uw herstel en het opbouwen van een zelfstandig en veilig leven met uw kind(eren). Daarnaast ondersteunen wij u bij financiën, wonen en werken. We hebben ook een ambulant programma voor verslaafde ouders (PVO) en een programma speciaal voor zwangere vrouwen. Uw opname in de kliniek varieert van 6 tot 8 maanden.

Resultaten van de behandeling

  • meer kennis en inzicht in de verslaving en eventuele andere problemen
  • vergroten van de opvoed- en ouderschapsvaardigheden
  • open communicatie
  • meer structuur aanbrengen
  • een netwerk van professionals en ervaringsdeskundigen
  • minder kans dat kind(eren) zelf psychische of verslavingsproblemen ontwikkelen

Tijdens de begeleiding leggen we bij de ouder(s) de nadruk op wat ze kunnen en waar ze goed in zijn en stimuleren dit in te zetten ten behoeve van hun kind(eren).

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Den Haag Ouder en Kind

Adres

Johan van der Bruggenstraat 1
2553 NZ Den Haag
088 358 32 47 begeleiders
06 20 86 14 41 aanmeldingen

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur